orthopedicsMgbanwo akpụkpọ ụkwụ

Ịnweta ịwa ahụ ikpere ụkwụ robot na Turkey- ọnụ ahịa na usoro

Ịwa Ahụ Robotic Knee na Turkey

na Ịwa Ahụ Robotic Knee na Turkey, A na-arụ ọrụ arthroplasty ikpere na oke njehie nso-efu. Ịwa ahụ ịwa ahụ dị oke mkpa maka ịtinye prosthesis na -aga nke ọma na nkwonkwo ikpere. Ọnụ mperi ahụ na -abawanye ma ọ bụ na -ebelata na arụ ọrụ ọdịnala mgbe ejiri aka mee prosthesis, dabere na nka na nka dọkịta. Ihe kacha mkpa ịwa ahụ nke ịwa ahụ ikpere ụkwụ robotic bụ na a na -ebelata oke njehie site na milimita 0.1 na 0.1.

Ọtụtụ mmepe dị ukwuu na ọrụ ahụike sitere na nkwalite teknụzụ. Ọganihu nke teknụzụ ịwa ahụ, ọkachasị, emeela ka ịwa ahụ na usoro ịwa ahụ dịkwuo mma. Otu n'ime mmepe ndị a bụ ịwa ahụ robotic knee na Turkey.

Ọrịa ogbu na nkwonkwo nke ikpere na -ezo aka na mmebi nke akụrụngwa cartilaginous na ikpere. A na-atụle ụfọdụ nhọrọ ịwa ahụ na-abụghị ịwa ahụ ma ọ bụrụ na ọrịa ogbu na nkwonkwo adịghị mma. Agbanyeghị, ọ bụrụ na ọrịa ogbu na nkwonkwo na -aga n'ihu ruo ebe cartilages na -emebi emebi kpamkpam na nkasi obi onye ọrịa belatara nke ukwuu, ọrụ nnọchi ikpere zuru oke ihe achọrọ.

Dọkịta na-eme mbempe ihu 10cm n'ihu ikpere n'oge ịwa ahụ na-anọchi ikpere na-enyere robotic aka. A na -ewepụ ebe nkwonkwo mebiri emebi ma were dochie anya ya na -eji oghere a na -eicomi owuwu nke ikpere. Ozugbo ọ nọ, ndị na -ahụ maka mgbatị ahụ na -arụ ọrụ n'otu aka ahụ na nkwonkwo mbụ, na -eweghachi ndụ onye ọrịa.

Ịwa Ahụ Mgbanwe Ọkpụkpụ Robot na -enyere aka na Turkey

Emepụtala ọtụtụ nkwalite na nkwalite ọgwụ dị ka nsonaazụ teknụzụ na-aga n'ihu, na ebumnuche ime ka usoro ịwa ahụ na ịwa ahụ dịkwuo mma. Otu n'ime ọganihu ndị a bụ iji eduzi robotik na usoro ịwa ahụ na Turkey. Agbanyeghị, n'ihi na ịwa ahụ enyere aka nke robotic maka ndị ọrịa ogbu na nkwonkwo bụ nhọrọ dị oke ọnụ na orthopedics, enwere ogige ole na ole na Turkey na-enye ya, anyị na-anya isi na anyị bụ otu n'ime ụlọọgwụ ole na ole na-eme ngụkọta ngụkọta ikpere site na igodo robotic na-aga nke ọma. nchekwa n'ofe mba ahụ.

N'ụlọ ọrụ anyị, nnọchi ikpere na-enyere robotic aka na Turkey na-amalite site na nhazi usoro enyere kọmputa aka. A na -emezi ịwa ahụ ahụ n'ụzọ ziri ezi site na iji ntuziaka robotic, nke atụmatụ ndị a na -eduzi. Robotic navigation na arthroplasty ikpere na -ebelata njehie nwere ike ma na -enye ohere ka dọkịta na -awa ahụ dochie naanị akụkụ nkwonkwo ahụ. Ịwa ahụ robot na Turkey na -enyekwa ohere ka ndị dọkịta na -awa ahụ jiri obere mbepụ rụọ ọrụ kama iwepu nkwonkwo niile. A na -eme prosthetics na -anọchi cartilage ka ọ daba na ngụ nke ọkpụkpụ ahụ n'ụzọ zuru oke ma weghachite mmegharị ikpere. A na -eji nlezianya debe prosthetics nke anatomically na mpaghara kachasị mma iji gbochie abrasion ma ọ bụ ịtọghe, na -eme ka ihe ahụ etinyere sie ike.

Uru ịwa ahụ ikpere ụkwụ robotic na Turkey

Inwekwu nchekwa 

A na -ebelata mmerụ ahụ anụ ahụ dị nro.

Ọnụnọ ụlọ ọgwụ dị nkenke.

Mgbake ngwa ngwa na mbanye n'ime ndụ kwa ụbọchị

Prosthetics na -adịte aka

Ojiji nke teknụzụ robotic dị elu

Tupu ịwa ahụ, nnukwu onyonyo, usoro onyonyo onyonyo nke onye ọrịa na-enye ohere maka nhazi nke ọma.

Idebe ọkpụkpụ gị n'ọnọdụ dị mma

A na -echebe akwara niile dị na ikpere.

Ọ na -ewe ha izu ole na ole tupu ha alaghachi n'ihe ndị ha na -emebu. Maka mgbake ngwa ngwa, achọrọ nkwado ọgwụgwọ anụ ahụ dị mma.

ọgwụgwọ osteopathy mgbu ikpere N5Z9WMR min
Ịwa Ahụ Robotic Knee na Turkey

Kedu ka ịwa ahụ Robotic si enyere aka n'ịwa ahụ ikpere ikpere?

Tupu ịwa ahụ, a na -eme nyocha tomography nke jikọtara ikpere. A na-eji Tomography wuo eserese ihe atụ 3 nke ọkpụkpụ ikpere na njikọ njikọta. A na -ejikọ ozi ihe nlereanya na ngwanrọ RIO iji chepụta ịwa ahụ dị ka mmewere nke onye ọrịa si dị. Akụrụngwa a na-enye data ezigbo oge nke na-enye ohere maka ọnọdụ nrụnye yana idobe ya mgbe ọ na-arụ ọrụ.

Ogwe aka nke robotic na-enye onye dọkịta na-awa ahụ orthopedic ihe nlele na ntinye anya ozugbo n'oge ịwa ahụ, na-enye ya ohere iji mgbako kinematic emebere nke ọma nke njikọta njikọta mgbe ọ na-eduzi nkwadebe na ntinye nke ụlọ nrụnye. Ngwaọrụ robotic na -akwụsị dọkịta na -awa ahụ ka ọ ghara ịga akwụkwọ ma mehie mgbe ọ na -arụ ọrụ ahụ.

Mgbe ị na -eji aka edozie ọnọdụ nrụnye, ọbụlagodi ọkachamara n'ịwa ahụ ọkpụkpụ nwere oke njehie. N'oge ịwa ahụ, a na -enyocha ndakọrịta nke implants na kinematically na sistemụ robotic n'akụkụ ogo ikpere niile.

N'oge ịwa ahụ, enwere ike ime mgbanwe ozugbo iji kwe nkwa kinematics ikpere na nguzo anụ ahụ dị nro. Nke a na -ebelata ihe ize ndụ nke njehie site na -ekwe nkwa na a ga -eme ọgwụgwọ ịwa ahụ nke ọma na n'ụzọ ziri ezi, dị ka mmewere ahụ onye ọrịa si dị. N'ihi nke a, enwere obere nsogbu nke nsogbu ndị ọzọ (dịka ịtọghe igwe na ịkpa agwa ọjọọ).

Naanị njikọ akwara ikpere ka a na -echekwa n'oge mwepụ nke njikọta mebiri emebi na akụkụ ọkpụkpụ n'ime usoro ịwa ahụ robotic, na -enye ndị ọrịa mmetụta nke ikpere karịa. Ezigbo oke na nkenke nke nha teknụzụ na Usoro eji arụ ọrụ ịwa ahụ robotic na Turkey.

Nnukwu izi ezi na nkenke nke usoro teknụzụ, yana idobe ihe nbinye na ọnọdụ anatomical kacha mma maka onye ọrịa ọ bụla, na -enye aka n'ịbelata mgbatị na ịtọpụ nke ihe a na -arụ na ịwa ahụ ikpere ụkwụ robotic na Turkey, na -ebute ndụ ogologo prosthesis ogologo. .

Kedu onye na -eme ịwa ahụ robotic na Turkey? Dọkịta na -awa ma ọ bụ robot?

Otu n'ime ajụjụ ndị a na-ajụkarị gbasara ịwa ahụ na-enyere robotic aka bụ ma dibịa ma ọ bụ akụrụngwa robotic na -eme usoro ahụ. N'ihi na dọkịta na -awa ahụ na -awa ahụ, na -ejikwa ngwaọrụ robotic, ma na -arụ ọrụ akụrụngwa, ọ dị mfe ịnye azịza doro anya maka ajụjụ a. Ọrụ kacha mkpa akụrụngwa robotic bụ ibelata oke njehie nke dọkịta na -awa ahụ. Ọ bụ ezie na dọkịta na-awa ahụ bụ onye na-awa ahụ, teknụzụ na-enyere robotic aka na-ewepụ ihe egwu ọ bụla maka njehie mmadụ.

Kpọtụrụ anyị iji nweta ozi ndị ọzọ gbasara Ịwa ahụ robotic orthopedic na Turkey na ọnụ ahịa ha.