Tentang Kami

Naha Cure Booking?

CureBooking Aya di dieu pikeun nyumponan kabutuhan anjeun ngeunaan perawatan dental, cangkok rambut, bedah leungitna beurat, ortopedi, éstétika sareng cangkok ginjal sareng ati di Turki. Klinik jaringan sareng rumah sakit kami aya di Turki. Sadayana khusus dina widang sorangan sareng dokter gaduh pangalaman mangtaun-taun. Kami mangrupikeun perusahaan pariwisata médis pangsaéna di Turki pikeun Perawatan Gigi, Transplantasi Rambut, Bedah Turun Beurat, Ortopedi, Estetika sareng Transplantasi Organ.

Tujuan utama urang pikeun ngumpulkeun klien di sakumna dunya sareng dokter, klinik sareng rumah sakit anu pangsaéna di Turki. Kami ogé nyayogikeun jasa médis henteu paduli waktos, lokasi sareng anggaran. 

Kami yakin yén ngagaduhan kabébasan pikeun ningkatkeun kasihatan dina cara sareng tempat anu cocog pikeun pangsaéna nyaéta anu penting. Misi kami pikeun nyayogikeun pakét jasa kaséhatan anu didamel khusus di Turki supados palanggan kami tiasa nguntungkeun tina perawatan médis kalayan kombinasi liburan santai di Turki.

CureBooking nawiskeun anjeun harga pangsaéna pikeun perawatan médis anjeun anu disayogikeun ku dokter sareng klinik pangsaéna di Turki. Éta sababna kami nyarankeun yén anjeun henteu mutuskeun tanpa kéngingkeun kutipan ti kami. Anjeun bakal nampi rencana perawatan anu lengkep, jelas sareng gampang ngartos dina dua dinten bisnis, ku kituna anjeun terang naon anu anjeun pikahoyong tanpa biaya disumputkeun.

Kami hoyong ngabantosan anjeun dina nyandak kaputusan anu pangsaéna ngeunaan kaséhatan, perawatan, sareng liburan. Kami nyayogikeun jasa khusus pikeun ngajantenkeun perjalanan anjeun langkung merenah, kalebet mindahkeun bandara ka sareng ti akomodasi anu anjeun pikaresep, ogé sopir swasta ka sareng ti pusat perawatan anjeun.

Naha Perawatan Médis di Turki?

Turki sok dipikaterang ku kaajaiban budaya, bersejarah, sareng alamna anu narik para pengunjung ti sakumna dunya, sareng dina dasawarsa terakhir, pariwisata médis janten alesan sanés naha rébuan pangunjung ngumbara ka nagara éta. Turki mangrupikeun tujuan wisata kaséhatan anu luhur di dunya. Pasén ti sakumna dunya beuki kadieu pikeun jasa perawatan médis.

Pamaréntah aktip ngamajukeun pariwisata kaséhatan, sareng rencana nampi 2 juta pasién asing sareng naékkeun langkung $ 20 milyar dina 2023. Dina hubungan ieu, kamajuan anu signifikan parantos dilakukeun, kalayan langkung ti 1 juta pasien asing ngadatangan rumah sakit Turki dina taun saméméhna.

Turki parantos janten tujuan médis pikeun datang ti sakumna dunya dina taun-taun ayeuna, berkat téknologi anyar dina séktor kaséhatan sareng fasilitas médis anu canggih. Pusat médis sareng rumah sakit parantos mikawanoh poténsial pikeun pariwisata kaséhatan sareng parantos janten pilihan anu hadé pikeun palancong anu milari pilihan perawatan ti fasilitas anu nyayogikeun akomodasi anu saé, pangobatan anu pangsaéna, harga anu terjangkau sareng seueur deui.