Hollywood seuri mangrupa prosedur dental kosmetik anu bisa mantuan jalma ngahontal seuri bodas, caang, jeung pikaresepeun. Prosedur umumna ngalibatkeun whitening huntu jeung agén pemutihan kuat, reshaping huntu, sarta panempatan veneers dental. Ieu prosedur beuki populér di Hollywood, sabab bisa mantuan nyieun geulis, seuri lila-langgeng.

Pikeun jalma anu nganggap seuri Hollywood, léngkah munggaran nyaéta konsultasi awal sareng dokter gigi kosmetik. Salila konsultasi, dokter gigi bakal nyandak X-ray, mariksa huntu, sarta ngabahas prosedur, sagala persiapan diperlukeun, sarta hasil nu diharapkeun. Dokter gigi ogé tiasa ngalakukeun tés titik pikeun nangtoskeun perlakuan anu pangsaéna pikeun tiap individu.

Sakali dokter gigi geus ngembangkeun rencana ngaropéa, prosedur ieu cukup lugas. Dokter gigi bakal ngabodaskeun huntu pikeun ngaleungitkeun warna, ngawangun deui nganggo bahan abrasive, teras nerapkeun veneer porselen ipis. The veneers pisan awét sarta bakal lepas salila sababaraha taun.

Biaya a Hollywood seuri variasina gumantung kana pajeulitna prosedur, kualitas bahan dipaké, sarta lokasi dokter gigi. Sacara umum, biaya tiasa dibasajankeun sababaraha ratus dugi ka sababaraha rébu pérak. Nanging, penting pikeun émut yén biaya mangrupikeun biaya sakali sareng hasilna tiasa salami hirup.

Nalika dilakukeun leres, seuri Hollywood tiasa masihan jalma anu geulis, seuri séhat anu bakal ngajantenkeun aranjeunna langkung percaya diri sareng pikaresepeun. Pikeun jalma anu nimbangkeun prosedur, konsultasi sareng dokter gigi kosmetik mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun nangtoskeun naha éta mangrupikeun pilihan anu pas pikeun aranjeunna.

Hollywood Smile Turki - Penjaminan harga pangalusna

Nyiptakeun Seuri Sampurna Mangrupa Kahusus Kami

Dupi anjeun siap pikeun seuri sampurna kalawan Seuri Makeover di Turki? Anjeun tiasa milih Hollywood Smile pikeun seuri bodas tur caang! Buku Ayeuna pikeun huntu caang jeung bodas kawas huntu béntang Hollywood!

Ngalempengkeun huntu

Dupi anjeun gaduh huntu bengkok? Anjeun tiasa milih perlakuan seuri Hollywood pikeun huntu lempeng tur ngagurilap. Seuri Hollywood ngarancang seuri anjeun sareng masihan seuri anu sampurna!

Implants dental

Upami Anjeun gaduh huntu leungit, perlakuan susuk dental ogé bakal kaasup kana Hollywood seuri. Kalayan perawatan seuri Hollywood, anjeun tiasa nampi perawatan dental lami sareng seuri anu sampurna.

Desain Seuri

Kumaha upami kéngingkeun desain seuri sareng seuri Hollywood? Salaku hasil scan, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun boga seuri sampurna jeung huntu anjeun, gusi jeung biwir!

Veeners dental

Veneers mangrupikeun bagian tina perawatan anjeun, 20 veneer huntu bakal diterapkeun kana huntu anjeun. Ku kituna, palapis anu bakal dilakukeun dina huntu asli anjeun bakal mastikeun yén anjeun ngagaduhan huntu lengkep bodas sareng rowed.

Ayeuna, 1 € di Turki kirang langkung 20 liras Turki. Ieu ngajadikeun tanaga pisan mirah. Kabéh expenses klinis bisa katutupan di Turki jeung Euro pakait jeung gaji dokter gigi di Inggris.

Anjeun tiasa 100% yakin ngeunaan ieu. Dokter gigi Turki ngahontal jumlah pasien anu ditingali ku dokter gigi dina sataun di Inggris. Aranjeunna pisan ngalaman tur suksés dina karya maranéhanana.

Anjeun oge bisa ningali eta dina galeri poto. Klinik kami ngagaduhan kaayaan higienis dina standar pangluhurna di dunya.

Investasi dina téknologi penting pisan. Kami nganggo kualitas pangluhurna sareng alat anyar di klinik kami.

Sadaya perlakuan anu kami tawarkeun dijamin. Perawatan seuri Hollywood dijamin salami 5 taun, perawatan implan dental dijamin salami hirup.

Naon ari HOLLYWOOD SMILE?

Hollywood Seuri ngawengku prosedur kosmetik dipigawé pikeun ngahontal bentuk sampurna, warna jeung ukuran huntu. Éta ogé desain seuri estetika anu ngamungkinkeun anjeun gaduh seuri béntang Hollywood. Prosedur kosmetik paling umum nyaéta veneers porselin dirancang pikeun nutupan beungeut huntu Anjeun.

Hasil Seuri Hollywood

Upami anjeun hoyong perawatan seuri Hollywood, buku ayeuna! Anjeun tiasa pesen kami pikeun biaya perawatan sareng seueur deui.

Turki Veneers Dental Sateuacan - Saatos
Turki Veneers Dental Sateuacan - Saatos
Turki Veneers Dental Sateuacan - Saatos

Meunang 30% Pareum Hollywood Smile Treatment!

Taros Kami Dinten sareng Kéngingkeun Sadaya Inpormasi anu Dibutuhkeun

Pasén Puas Urang Nyarioskeun Anu Pangsaéna!

Ucapkeun pamit ka huntu bengkok jeung konéng! Ucapkeun salam ka seuri anyar sareng Hollywood Smile!

Nelepon kami ayeuna pikeun konsultasi gratis sareng kéngingkeun 30% tina perawatan Hollywood Smile anjeun!