Reassignment GénderAwéwé Ka LalakiJalu Ka Awéwé

Sadaya Ngeunaan Gender Reassignment Bedah- FAQs

Kumaha bedah reassignment kelamin dipigawé?

Bedah reassignment génder dipigawé kalawan leuwih ti hiji operasi. Ku alatan éta, merlukeun leuwih ti hiji parobahan dina penderita. Sedengkeun pikeun kumaha éta dipigawé, lamun penderita mutuskeun pikeun bedah, éta bakal béda nurutkeun kana prosés transisi ti awewe ka lalaki atawa ti lalaki ka awewe. Anjeun kedah ngobrol sareng urologist upami anjeun ngarencanakeun transisi lalaki-ka-awéwé, sareng ahli obstetrik upami anjeun badé ngalih ti awéwé ka lalaki.

Ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngamimitian nyokot hormon perlu. Salaku hasil tina terapi hormon anjeun nampi, anjeun bakal siap bedah reassignment. Ieu bakal ngalibatkeun parobihan kana sakabéh struktur fisik anjeun anu kedah dirobih hiji-hiji. lampah nu kudu dilaksanakeun pikeun anjeun dibéréndélkeun di handap.

Saha Bedah Reassignment Gender anu Cocog?

Bedah reassignment génder nyaéta bedah anu serius pisan sareng radikal. Ku alatan éta, penderita kedah duanana sehat psikologis jeung fisik. Karakteristik anu kedah aya dina pasien anu ngarencanakeun bedah reassignment bisa dibéréndélkeun kieu;

  • Pasién kedah umurna langkung ti 18.
  • Kedah nampi terapi hormon salami 12 bulan.
  • Pasién teu kedah ngagaduhan gangguan perdarahan.
  • Pasién henteu kedah ngagaduhan koléstérol tinggi.
  • Pasién henteu kedah ngagaduhan tekanan darah tinggi.
  • Pasén teu kedah obese.
  • Pasién henteu kedah ngagaduhan rematik.
  • Pasién henteu kedah janten diabetes.
  • Pasién teu kedah ngagaduhan alergi parah.
  • Pasién henteu kedah janten koronér.
  • Pasién teu kedah ngagaduhan panyakit paru-paru.
  • Pasién henteu kedah depresi parah.
bedah reassignment gender

Dokter Bedah Mana Anu Bakal Ngalaksanakeun Bedah Transisi Jalu ka Awéwé?

Bedah transisi lalaki-ka-awéwé ngarencanakeun pasien pikeun damel sareng Urologist, ahli bedah umum sareng dokter bedah plastik, Urologist bakal ngaleungitkeun sirit sareng téstis anu tos aya. Ahli bedah plastik bakal nyiptakeun heunceut. Sajaba ti éta, bedah umum ogé kudu di operasi sarta evaluate kaayaan umum. Pondokna, tilu daérah kedah dianggo dina waktos anu sami. Salaku tambahan, nalika dokter bedah plastik bakal neraskeun operasi pikeun fitur raray sareng padamelan payudara, operasi bakal diteruskeun ku dokter Ceuli, Irung sareng Tikoro pikeun pita vokal.

Dokter Bedah Mana Anu Bakal Ngalaksanakeun Bedah Transisi Awéwé ka Lalaki?

Obstetrician, bedah plastik, otolaryngologist jeung bedah plastik bakal ngalakukeun bedah transisi awéwé ka lalaki. Wanoja anu gaduh heunceut bakal langkung terang struktur umum heunceut pasien sareng tiasa nyegah leungitna fungsi. Ahli bedah plastik bakal tiasa ngadamel sirit anu réalistis. Sajaba ti éta, hiji otolaryngologist bakal di bedah pasien anu hoyong thicken cords vokal maranéhanana. Sababaraha pasien tiasa gaduh sora anu langkung jero, sanaos aranjeunna awéwé sacara biologis. Dina hal ieu, sabar bisa jadi teu resep mun bedah pita sora.

Naha Bedah Reassignment Gender Nyeri?

Bedah reassignment Gender bakal merlukeun organ réproduktif, cheekbone, jawbone, bedah pita sora jeung waragad payudara. Naha bedah bolong atanapi henteu bakal gumantung kana kombinasi perawatan anu anjeun pikahoyong. Bedah reassignment Gender umumna bakal rada nyeri. Ku alatan éta, sabar kudu disiapkeun pikeun ieu saméméh operasi. Sanajan kitu, nyeri ieu bakal alleviated kalawan ubar prescribed ka Pasén. Salaku tambahan, pasien kedah istirahat salami prosés penyembuhan. Pasén anu istirahat saé bakal gaduh période anu langkung henteu nyeri.

bedah reassignment gender

Naha Aya Parut Saatos Bedah Reassignment Génder?

Bedah reassignment kelamin merlukeun leuwih ti hiji operasi. Merlukeun parobahan henteu ngan dina organ réproduktif, tapi ogé dina fitur raray, pita vokal jeung volume payudara. Ku sabab kitu, mungkin pikeun penderita ngagaduhan sababaraha parut, tangtosna. Ieu utamana bakal ditempo dina augmentation payudara atawa bedah réduksi payudara sarta sirit atawa konstruksi heunceut. Tapi, tapak tatu anu tetep dina prosés payudara sering disumputkeun di tempat anu henteu katingali. Dina bedah konvérsi awéwé-ka-lalaki, éta disimpen dina lipatan payudara. Dina prosés ngurangan payudara, bakal ninggalkeun scars kirang. Ku alatan éta, ulah ngaharepkeun scars badag sarta disturbing tetep sanggeus dioperasi.

Naon Jenis-jenis Bedah Reassignment Gender?

Perlakuan bedah reassignment génder nyaéta perlakuan anu ngamungkinkeun penderita ngarobah tina lalaki ka awewe atawa awewe ka lalaki. Variétas béda sasuai.
(MTF): Transisi lalaki-ka-awéwé bedah téh bedah pikaresep ku awéwé trans. Prosedur kaasup Terapi Ngagantian Hormon, Panyabutan Bulu raray, bedah Feminization raray, Augmentation Payudara, jsb kaasup bedah. penderita

Awéwé ka Lalaki (FTM): bedah ieu pikaresep ku lalaki lalaki trans ngalibatkeun konversi biologis awéwé ka lalaki. Ieu tangtosna aranjeunna langkung milih pilihan anu kirang ekstrim sapertos Bilateral Mastectomy (ngaleungitkeun payudara), contouring payudara (pikeun ngajaga bentuk fisik lalaki) sareng Hysterectomy (ngahapus alat kelamin awéwé). Prosedur FTM ogé dimimitian ku Terapi Ngagantian Hormon ngagunakeun Téstostéron.

Naha bedah negeskeun génder hiji-hijina pangobatan pikeun dysphoria génder?

Bedah reassignment génder gumantung kana preferensi pasien. Ku alatan éta, bedah teu hijina cara. Aya ogé sababaraha hal anu tiasa dilakukeun ku pasien. Pasén anu teu siap pikeun a bedah reassignment bisa leuwih resep ieu;

  • Terapi hormon pikeun ningkatkeun ciri maskulin atanapi feminin, sapertos rambut awak atanapi nada sora.
  • Pameungpeuk pubertas pikeun nyegah anjeun ngaliwat pubertas.
  • Terapi sora pikeun ngabantosan kaahlian komunikasi, sapertos nyaluyukeun sora atanapi nada anjeun atanapi ngenalkeun diri anjeun nganggo kata ganti anjeun

Sajaba ti éta, jalma ogé bisa transisi sosial ka gender maranéhanana sabenerna, kalawan atawa tanpa bedah. Salaku bagian tina transisi sosial, Anjeun tiasa:

  • Ngadopsi ngaran anyar.
  • Pilih kecap sulur béda.
  • Nampilkeun éta salaku idéntitas génder anjeun ku nganggo baju anu béda atanapi ngarobih gaya rambut anjeun.
Reassignment Sex

Naon Dupi Diet Pasca-Bedah dina Bedah Reassignment Gender?

A diet alus kudu dihindari sanggeus bedah reassignment kelamin. Sateuacan perawatan, anjeun kedah terang yén beurat pasien penting. Ku sabab kitu, penderita kedah dicegah tina diet cairan anu saé pikeun ngaleungitkeun edema saatos perawatan. Sabab;

  • Diet cair disarankeun isuk-isuk langsung saatos operasi.
  • A diet saimbang beunghar bungbuahan, sayuran jeung serat disarankeun pikeun sababaraha minggu kahiji sanggeus bedah.
  • Daging kudu dikonsumsi.
  • Dahar kéju kudu dihindari.
  • Roko kudu dihindari pikeun ngagancangkeun recovery.
  • A Diet Natrium Low kudu dituturkeun sabab natrium ngabalukarkeun ingetan cai.
  • Asupan alkohol kedah diminimalkeun pikeun sababaraha minggu munggaran. Disarankeun yén pasien henteu nginum pisan.

Naon Anu Harepan Realistis ngeunaan Bedah Reassignment Gender?

Ekspektasi tina bedah reassignment génder penting pikeun penderita boga ekspektasi realistis. Pasén kudu sadar yén maranéhna moal bisa ngahontal gender pikaresep maranéhna langsung saatos bedah. Ku alatan éta, penderita teu kudu nyangka jadi lalaki ganteng atawa awéwé geulis langsung saatos bedah.

Perlu dipikanyaho yén prosés perlakuan terus sanggeus operasi. Ku sabab kitu, pasien kedah sadar ieu sareng terang yén aranjeunna moal tiasa ningali diri saatos operasi. Ku alatan éta, maranéhna teu kudu ngalaman kaduhung postoperative.

Sanajan leuwih ti 97% jalma anu geus dioperasi manggihan hasil reassignment gender nyugemakeun, leuwih sae pikeun mastikeun hasil perlakuan saméméh dimimitian perlakuan. Pikeun ieu, terapi psikologis sareng fisik kedah dihindari.

Anjeun kedah konsultasi ka dokter anjeun sacara rinci naha anjeun calon idéal pikeun dioperasi, sabab operasina henteu tiasa dibalikeun sareng nyandak umur. Anjeun kedah terang yén anjeun tiasa nampi persetujuan anu pangsaéna ti psikiater pikeun ieu. Sanaos anjeun panginten anjeun dilahirkeun dina jinis anu salah, kaayaan ieu tiasa robih ka hareup atanapi langkung saé pikeun nyobian metode samentawis tanpa bedah.

Naon Pro sareng Kontra Bedah Reassignment Gender?

  • Bedah reassignment génder boga loba kaunggulan. Ieu ngamungkinkeun jalma pikeun ngarasa leuwih nyaman mental jeung ngarasakeun hirup.
  • Milarian dokter anu leres sareng nampi perawatan anu dipikahoyong tiasa masihan kabagjaan psikologis pikeun pasien.
  • Kalayan naékna pariwisata médis, pangobatan murah di sababaraha tujuan utama. Ku sabab kitu, upami anjeun teu tiasa nampi perawatan di nagara anjeun, anjeun tiasa meunteun nagara anu béda.
  • Saatos operasi reassignment kelamin, penderita umumna kapanggih boga dysphoria gender kirang. Aya kirang kahariwang jeung déprési ti saméméhna. Ieu, tangtosna, nyegah kasakit, kawas loba phobias sosial.
gender sareng identitas seksual dina kubus beureum 2022 01 12 22 23 22 utc mnt

Saha Anu Kedah Ngahindarkeun Bedah Reassignment Sex?

Operasi reassignment génder kadang teu cocog pikeun sarerea. Dina kasus ieu, bedah reassignment génder teu mungkin jeung bisa boga hasil négatip. Ku alatan éta, dina sababaraha kasus, teu dianjurkeun pikeun bedah. kaayaan ieu ngawengku:

  • Anjeun di handapeun 18 atawa leuwih 60
    Upami anjeun dina kaayaan setrés mental, bedah moal janten kaputusan anu pas. Salaku conto, upami jalma-jalma di sabudeureun anjeun nyarios yén anjeun kedah janten lalaki atanapi awéwé, maka anjeun henteu kedah nyandak kaputusan dina tekenan.
  • Mun therapist Anjeun teu nyarankeun bedah, sanajan anjeun bisa ngarasa psikologis siap pikeun bedah, sakapeung therapist Anjeun bisa nyebutkeun anjeun teu siap pikeun eta. Dina hal ieu, éta moal bener mun dioperasi.
  • Upami identitas gender anjeun kuat teuing pikeun dirobih, sakumaha anu ditangtukeun ku dokter anjeun.

Naha Bedah Reassignment Gender Nimbulkeun Parut?

Bedah reassignment Gender teu ngalibetkeun nyieun parobahan dina ngan hiji wewengkon pasien. Éta ogé kalebet parobahan dina organ réproduktif, fitur raray sareng pita vokal pasien. Ku sabab kitu, sababaraha operasi tangtu bisa ninggalkeun scars. The scars bakal ngurangan kana waktu. Ku alatan éta, anjeun teu kudu sieun ninggalkeun tapak tatu badag. Tatak dina organ réproduktif anjeun bakal kirang katingali ku sababaraha krim.

Jalu Ka Awéwé;

  • Pikeun sababaraha bulan kahiji, tapak tatu warna pink, daging, sareng ningkat.
  • Antara genep bulan jeung sataun maranehna jadi datar, bodas jeung lemes.
  • Aranjeunna cageur lengkep dina sataun tur bieu katingali.

Awéwé ka Lalaki;

Severity tina tapak tatu gumantung kana jenis incision dijieun. Incisions béda dijieun ngawengku:

  • incisions Keyhole - idéal pikeun chests leutik, nyadiakeun scarring minimal
  • Incisions peri-areolar - idéal pikeun ukuran sedeng
  • Incisions ganda - idéal pikeun breasts badag, tatu badag
  • Dina 6 minggu kahiji saatos operasi, parut bakal katingali poék sareng ngagedékeun kana latar tukang kulit.
  • Dina 12 nepi ka 18 bulan maranéhna bakal cageur, lighten jeung diudar tapi ogé jadi rada katempo.
awéwé lesbian latin geulis sareng hujan kareueus lgbt 2022 02 01 22 36 22 utc

Naon Balukar Samentara tina Bedah Reassignment Gender?

Efek samping lolobana hormonal. Ku alatan éta, efek samping na ogé boga parobahan hormonal. Sanajan euweuh komplikasi jangka panjang, efek samping samentara tina bedah reassignment génder nyaéta kieu;

  • Gaduh bedah reassignment kelamin gampang. Tapi butuh waktu nu leuwih lila pikeun pinuh cocog kana peran hiji gender béda.
  • Anjeun kedah ngajalanan terapi sateuacan sareng saatos dioperasi pikeun ngabantosan anjeun ngarobih génder anjeun sareng adaptasi sareng pandangan batur dumasar kana gender anjeun. Terapi ieu bakal ngajantenkeun anjeun langkung kuat upami anjeun dibully. Anjeun ogé kedah terang yén aya terapi anu cukup penting.
  • Bedah ngarobah aurat anjeun. Sanajan kitu, hormon nu nangtukeun ciri seksual sekundér kayaning sora anjeun sarta tumuwuhna bulu teu kapangaruhan ku bedah. Ku alatan éta, anjeun peryogi bedah tambahan.
  • Utamana sanggeus bedah transisi lalaki-ka-awéwé, Anjeun bisa jadi kudu tumuwuh bulu anjeun sarta kadangkala maké jepitan bulu. Atawa lamun anjeun boga bulu raray, éta bakal katuhu pikeun indit pikeun epilation.

Kumaha Milih Ahli Bedah pikeun Bedah Reassignment Gender?

Bedah reassignment génder nyaéta operasi pisan komprehensif sarta serius. Éta henteu nutupan parobihan anu dilakukeun ukur dina organ réproduktif pasien. Kituna, hal anu penting pikeun nampa perlakuan ti surgeons ngalaman. Ahli bedah anu berpengalaman bakal masihan rasa anu pangsaéna pikeun penampilan sareng fungsi organ réproduktif. Salaku tambahan, tangtosna penting pikeun milari perawatan ti ahli bedah anu nawiskeun bedah reassignment génder anu mampu. Ku alatan éta, kaputusan pangalusna bakal ngahubungan kami.

Kami tiasa mastikeun yén anjeun nampi perawatan ti dokter anu pangsaéna pikeun operasi ganti kelamin di Thailand sareng Turki. Anjeun ogé kedah terang yén kami gaduh harga pangsaéna. Sanajan Thailand mangrupakeun nagara nu bisa nawarkeun éta perlakuan trans pangalusna, harga na leuwih luhur ti Turki. Ku sabab kitu, anjeun ogé tiasa nyandak kauntungan tina ahli bedah kalayan tingkat kasuksésan gentos reassignment di Thailand dina harga Turki. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta nelepon kami!

Hal-hal Penting Anu Perlu Dipikanyaho Ngeunaan Bedah Ganti Gender

  • bedah reassignment génder hanjakalna teu malik. Ku alatan éta, penderita kedah yakin ngeunaan operasi. Upami pasien teu tiasa biasa kana jinis kelamin énggal saatos dioperasi, hiji-hijina hal anu kedah dilakukeun nyaéta ngabiasakeunana. Kituna, hal anu penting pikeun nyieun kaputusan alus on bedah.
  • Bedah reassignment kelamin henteu ngan a operasi reassignment kelamin. Anatomi jalu jeung bikang, ukuran tina tulang pelvic, struktur raray, jsb Ieu pisan béda saluareun anatomi seksual basajan kayaning Milih dokter katuhu anu tiasa ngadamel unggal aspék bedah téh imperatif pikeun hasil alus. Upami teu kitu, sanaos pasién ngagaduhan organ réproduktif anu dipikaresep, anjeunna tiasa nyarupaan jinis kelamin baheula dina seueur aspék. Dina hal ieu, éta tiasa nyababkeun pandangan anu teu réalistis ngeunaan séks biologis.
  • Sanajan bedah reassignment génder mangrupa operasi anu jalma bisa ngarasa siap tur euweuh urusan sabaraha baé kahayang, parasaan kaduga bisa timbul sanggeus bedah. Bisa jadi hésé pikeun penderita ngabiasakeun identitas anyarna. Ku sabab kitu, meureun perlu pikeun nampa perlakuan psikiatri serius sanggeus bedah, sarta kaayaan ieu bisa lepas salila sababaraha taun.
potret dua awéwé ngora geulis 2021 08 29 08 39 08 utc mnt

Pariwisata Médis pikeun Gender Reassignment Bedah

Pariwisata médis mangrupikeun jinis pariwisata anu dipikaresep salami mangtaun-taun. Pasén angkat ka nagara anu béda pikeun perawatan, gumantung kana seueur alesan. Salah sahiji alesan ieu nyaéta biaya perawatan anu luhur. Bedah reassignment kelamin oge salah sahiji alesan naha wisata médis ieu remen dipake. Pangobatan ieu, anu mahal pisan di seueur nagara, tiasa pisan terjangkau pikeun pariwisata médis! Sanajan bedah reassignment katutupan ku asuransi, dina sababaraha kasus sabar teu bisa nanggung waktu nungguan lila atawa nutupan biaya pengobatan lamun asuransi teu nutupan eta.

Ieu ngakibatkeun perlakuan di nagara ongkos-éféktif. Dina waktos anu sami, anjeun kedah terang yén ieu pisan nguntungkeun. Kusabab sanajan bedah reassignment génder mangrupa operasi anu bisa dipigawé di ampir loba nagara kayaning Inggris, AS, Jérman, jeung Walanda, waragad na bisa cukup luhur ngabalukarkeun jalma nyerah kana bedah ieu. Dina kasus sapertos kitu, pasien kedah milarian Thailand harga bedah reassignment kelamin atanapi harga bedah reassignment gender Turki. Kusabab di nagara-nagara ieu, harga bedah reassignment kelamin hargana pisan terjangkau sareng pasien tiasa nampi perawatan anu suksés pisan.

Naha Bedah Reassignment Sex Aman di Luar Negeri?

Bedah reassignment génder mangrupa operasi pisan serius. Kusabab ieu, tangtosna penting pikeun pasien nampi perawatan ti ahli bedah anu suksés. Anu paling penting nyaéta pasien bakal nampi perawatan ieu di nagara anu henteu pernah aranjeunna terang. Ieu tiasa pikahariwangeun. Éta hariwang nalika anjeun badé nampi bedah transgender di nagara deungeun. Tapi anjeun kedah terang yén upami anjeun terang kumaha amanna, anjeun moal hariwang. Kusabab, dina bedah reassignment anjeun bakal nampa di nagara anjeun sorangan, anjeun bakal boga kasempetan pikeun nampa perlakuan ti dokter anu teu suksés.

Ieu tiasa robih gumantung kana panilitian anu saé. Ku sabab kitu, upami pasien naliti dokter anu bakal nampi perawatan di luar negeri, éta bakal aman pisan nampi bedah reassignment génder mancanagara. Upami anjeun masih hariwang ngeunaan kaayaan ieu, anjeun tiasa ngahubungi kami. Ku kituna, anjeun bakal bisa meunang affordable bedah reassignment gender ti ahli bedah anu paling suksés.

awéwé geulis posing dina baju jero 2022 02 01 22 36 38 utc mnt
Milarian Dunya Perawatan Médis Berkualitas Luhur sareng CureBooking!

Naha anjeun milarian pangobatan médis kualitas luhur kalayan harga anu berpatutan? Teu katingal deui CureBooking!

At CureBooking, Kami yakin dina nyangking jasa kasehatan anu pangsaéna ti sakumna dunya, langsung dina ujung jari anjeun. Misi kami nyaéta ngajantenkeun palayanan kaséhatan premium diaksés, merenah, sareng terjangkau pikeun sadayana.

Naon anu ditétélakeun CureBooking papisah?

Quality: Jaringan kami anu lega ngandung dokter, spesialis, sareng lembaga médis anu kasohor di dunya, mastikeun anjeun nampi perawatan tingkat luhur unggal waktos.

transparansi: Kalawan kami, euweuh waragad disumputkeun atawa tagihan kejutan. Urang nyadiakeun outline jelas sadaya biaya perawatan upfront.

Personalisasi: Unggal pasien unik, janten unggal rencana perawatan kedah ogé. Spesialis kami mendesain rencana kasehatan anu khusus anu nyayogikeun kabutuhan khusus anjeun.

rojongan: Ti mimiti anjeun nyambung sareng kami dugi ka pamulihan anjeun, tim kami komitmen pikeun nyayogikeun anjeun bantosan anu lancar, unggal waktos.

Naha anjeun milarian bedah kosmetik, prosedur dental, perawatan IVF, atanapi cangkok rambut, CureBooking tiasa nyambungkeun anjeun sareng panyadia kasehatan anu pangsaéna di dunya.

Miluan nu CureBooking kulawarga kiwari sarta ngalaman kasehatan kawas pernah sateuacan. Perjalanan anjeun nuju kaséhatan anu langkung saé dimimitian di dieu!

Kanggo inpo nu leuwih lengkep kontak tim layanan palanggan dedicated kami. Kami langkung ti senang ngabantosan anjeun!

Mimitian perjalanan kaséhatan anjeun kalayan CureBooking - pasangan anjeun dina kasehatan global.

Gastric Leungeun Turki
Pamindahan Rambut Turki
Hollywood Seuri Turki