perlakuanPangobatan Hemorrhoid

Pangobatan Hemorrhoid Non-Bedah - Pangobatan Wasir Laser Teu Aya nyeri

Ku maca eusi kami, anjeun tiasa nampi inpormasi lengkep ngeunaan pangobatan wasir. Ambeien mangrupikeun panyakit anu nyababkeun kahirupan sapopoe susah sareng sering nyeri. Dina waktos anu sami, penting pisan pikeun ngubaran panyakit ieu, anu ngagaduhan efek samping sapertos perdarahan.

Naon ari hemorrhoid?

Wasir nyaéta urat bareuh dina dubur jeung réktum handap anu nyarupaan urat varicose. Wasir bisa lumangsung di jero réktum (wasir internal) atawa handapeun kulit sabudeureun dubur (wasir luar). Sanajan wasir bisa ngamekarkeun alatan kabiasaan gizi sarta hirup, lolobana waktu sabab teu kanyahoan. Wasir mangrupikeun panyakit anu nyeri anu sering ngirangan kualitas kahirupan.

Éta pisan sababna naha merlukeun perlakuan. Aya sababaraha metode pengobatan pikeun panyakit ieu, anu ngagaduhan langkung ti hiji jinis. Anjeun tiasa neruskeun maca eusi pikeun meunangkeun inpo wincik ngeunaan métode perlakuan ieu.

Wasir

Naon Jenis Hemorrhoids?

Hemorrhoids éksternal : Urat-urat ngabareuhan ngawujud handapeun kulit sabudeureun anus. Jenis ieu, anu kabentuk dina kanal dimana defecation dilakukeun, tiasa gatal sareng nyeri, sareng tiasa ngaluarkeun getih dina sababaraha kasus. Dina sababaraha kasus, éta henteu ngaluarkeun getih sareng gumpalan getih. Kaayaan ieu henteu bahaya, tapi tiasa langkung nyeri sareng bareuh.
Ambeien internal: Ieu mangrupakeun tipe hemorrhoids nu tumuwuh di jero réktum. Sanaos aranjeunna tiasa ngaluarkeun getih dina sababaraha kasus, aranjeunna biasana henteu aya rasa nyeri.
Hemorrhoids prolapsed: Wasir internal sareng eksternal tiasa nonjol, kabentuk dina anus, sareng sering ngaluarkeun getih sareng nyeri.

Naha Hemorrhoid Kajadian?

Sanajan langka di barudak, aranjeunna kasakit nu bisa lumangsung dina individu umur sagala. Panyakit ieu langkung dipikaresep lumangsung dina kaayaan di handap ieu.

  • Kaleuwih beurat atanapi obesitas
  • dina ibu hamil
  • Dina jalma dina diet serat low.
  • Jalma anu kabebeng kronis atanapi masalah defecation diare
  • Sering nyaring, sapertos ngangkat barang beurat
  • Jalma méakkeun waktu di jamban

Naon gejala hemorrhoids?

  • getih sanggeus poop
  • dubur gatal
  • perasaan kawas anjeun masih gaduh tai sanggeus stool
  • Slimy mukus dina baju jero atawa tisu toilét
  • lumps sabudeureun anus Anjeun
  • nyeri sabudeureun anus
lalaki nyekel burit dina latar biru wasir conc 2022 01 11 22 02 05 utc mnt

Naha Perlakuan Hemorrhoid Mungkin?

Ambeien mangrupikeun panyakit anu sering ngaluarkeun getih sareng nyababkeun nyeri. Ieu greatly ngurangan kualitas hirup pasien. Dina kasus sapertos kitu, penderita tiasa nyobian pilihan perawatan di bumi. Dina kasus dimana perlakuan imah gagal, maranéhanana kudu resorted ka perlakuan bedah. Rupa-rupa pangobatan bedah tiasa diputuskeun ku dokter sareng rencana perawatan pasien. Ku kituna, sabar bisa milih perlakuan nyaman jeung henteu aya rasa nyeri. Pilihan perlakuan nyaéta saperti dibéréndélkeun di handap. Sajaba ti éta, aya perlakuan laser hemorrhoid nu kacida pikaresep. Anjeun bisa neruskeun maca eusi pikeun inpo wincik tentang Perawatan laser hemorrhoid, anu mangrupikeun salah sahiji metode perawatan anu paling dipikaresep dina taun-taun ayeuna.

Pilihan Perawatan Wasir

Lét karét ligation; Mindeng dipaké dina internal pangobatan hemoroids, téhnik ieu ngawengku Dokter nempatkeun hiji atawa dua pita karét leutik dina dasar hemorrhoid pikeun motong sirkulasi. Hemorrhoids luntur sarta layu atawa gugur dina saminggu. Bari taping hemorrhoids tiasa uncomfortable, éta bisa ngabalukarkeun perdarahan, nu jarang parna, nu bisa ngamimitian nepi ka genep poé sanggeus prosedur.

Pangobatan hemoroid ku suntikan: Ieu ngawengku injecting leyuran kimiawi pikeun ngaleutikan hemorrhoid nu. Suntikan tiasa nyababkeun sakedik atanapi henteu aya nyeri, janten kurang efektif tibatan ligasi karét pita.
Pembekuan: Dipaké dina pengobatan hemorrhoids internal. Éta ngagunakeun sinar laser atanapi infra red. Éta nyababkeun wasir leutik anu ngaluarkeun getih pikeun heuras sareng ngaleutikan. Clotting gaduh sababaraha efek samping sareng biasana nyababkeun sakedik ngarareunah.

Hemorrhoidectomy

Ieu ngawengku nyoplokkeun kaleuwihan jaringan hemorrhoid nu ngabalukarkeun perdarahan. Bedah tiasa dilakukeun ku seueur jinis anesthesia (anesthesia lokal, anesthesia tulang tonggong, sedasi, anesthesia umum). Aya sababaraha komplikasi sapertos kasusah ngosongkeun kandung kemih anjeun, kasusah ieu anu tiasa nyababkeun inféksi saluran kemih samentawis. Komplikasi ieu biasana lumangsung dina pasien anu dirawat ku anesthesia tulang tonggong. Sanajan kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalaman sababaraha nyeri sanggeus dioperasi, nyeri ieu bisa alleviated ku mandi haneut di imah atawa bisa dieureunkeun ku sababaraha panawar nyeri.

Pangobatan hemoroid

Ngemprot hemoroid

Métode ieu, anu umumna dianggo dina pengobatan wasir internal, ngalibatkeun motong getih anu dugi ka wasir tinimbang ngaleungitkeun wasir. Metoda ieu, anu langkung gampang sareng henteu aya rasa nyeri tibatan ngaleungitkeun wasir, tiasa diterapkeun ku seueur téknik anesthesia. Ieu lolobana henteu aya rasa nyeri. Éta ngamungkinkeun anjeun angkat ka padamelan atanapi sakola langkung awal. Éta ngagaduhan komplikasi anu jarang sapertos perdarahan, ingetan kemih sareng nyeri.

Pangobatan Hemorrhoid Laser

Perawatan hemoroid nganggo laser mangrupikeun metode anu gampang pisan sareng henteu aya rasa nyeri dibandingkeun sareng pilihan perawatan anu sanés. Perlakuan ieu, nu nyadiakeun betah mulang ka kahirupan sapopoe dina dinten anu sami, mangrupa salah sahiji pilihan perlakuan paling pikaresep dina perlakuan hemorrhoid. Henteuna nyeri sareng efek samping nyayogikeun kanyamanan anu saé pikeun pasien. Pikeun inpo wincik ngeunaan perlakuan laser hemorrhoid, Anjeun bisa neruskeun maca eusi kami.

Kumaha Perlakuan Hemorrhoid Laser Gawé?

Metoda ieu, nu nawarkeun perlakuan henteu aya rasa nyeri nu teu merlukeun incisions atawa jahitan, kaasup nerapkeun énérgi laser kana inputs ku usik jarum husus atawa blunt serat tip panas kana hemorrhoid salila perlakuan. Ieu ngawatesan aliran getih kana hemorrhoid sahingga massa hemorrhoidal nutup sarta misahkeun.

Sabaraha lami Perlakuan Hemorrhoid Laser?

Sanajan perlakuan ieu bisa dipigawé lolobana dina anesthesia lokal, teu merlukeun sabar tetep di rumah sakit. Biasana, prosésna butuh 15 menit. Saatos prosedur, pasien tiasa dikaluarkeun sareng uih deui ka padamelan atanapi sakola. Pangobatan ieu, anu henteu aya rasa nyeri sareng gampang, sering disukai ku seueur pasien.

awéwé maké jamban jeung nalangsara diare sarta h 2021 08 30 14 34 54 utc mnt

Naha Pengobatan Hemorrhoid Laser Nyeri?

Prosedur teu merlukeun incisions atanapi jahitan. Ku sabab kitu, prosedur ieu pisan henteu aya rasa nyeri. Saatos prosedur, pasien tiasa ngaraosan ngarareunah atanapi nyeri. Tapi nyeri ieu ngan nyeri irritating. Éta henteu ngabalukarkeun nyeri ka pasien. Ku sabab kitu, pasien tiasa uih deui ka kahirupan normalna dina waktos anu singget.

Naha kuring kedah resep perlakuan hemoroid nganggo laser?

Éta langkung gampang tibatan pangobatan hemoroid sanés. Dina waktos anu sami, aranjeunna mangrupikeun pangobatan anu henteu aya rasa nyeri. Ku sabab kitu, éta sanés prosés anu sesah pikeun pasien. Di sisi anu sanés, pasien henteu kedah ngadangukeun, sabab henteu aya rasa nyeri. Kanyataan yén incisions sareng jahitan henteu diperyogikeun ogé ngajamin yén pasien teu nyaman salami prosés perawatan. Hal ieu ngamungkinkeun penderita balik deui ka kahirupan sapopoe kalayan gampang.

kunaon Curebooking?

**Garansi harga pangalusna. Kami salawasna ngajamin pikeun masihan anjeun harga anu pangsaéna.
**Anjeun moal kantos mendakan pangmayaran anu disumputkeun. (Biaya anu teu pernah disumputkeun)
**Transfer Gratis (Bandara - Hotél - Bandara)
**Harga Paket kami kalebet akomodasi.