Blog

Pariwisata termal di Turki

Naon Pariwisata Termal?

Pariwisata termal nyaéta salah sahiji bentuk wisata anu boga tujuan pikeun bersantai jeung senang di cai thermomineral dibarengan ku mandi cai thermomineral, ngambekan hawa moistened kalawan cai thermomineral, nginum cai thermomineral, mandi leutak jeung cai ieu, terapi fisik, latihan, rehabilitasi, diet, psikoterapi. . Pariwisata Termal beuki penting unggal taun kalayan ningkatna populasi manula di dunya. Éta ogé mangrupikeun jinis pariwisata anu tiasa diuntungkeun ku seueur jalma cacad. Aktivitas pariwisata ieu, anu lengkep alami sareng mangpaat, mangrupikeun salah sahiji jinis pariwisata anu paling penting pikeun masa depan. Salian mangpaat pikeun jalma anu cacad sareng manula, Pariwisata Termal kalebet pangobatan anu tiasa ngarengsekeun seueur masalah kaséhatan. Éta nawiskeun pangobatan pikeun sagala jinis panyakit, sapertos seueur masalah paru-paru, masalah kulit, masalah tulang sareng masalah burih.

zone termal rotorua 2021 08 29 04 54 55 utc mnt

Panyakit Anu Bisa Diubaran Kalayan Pariwisata Termal

Pariwisata termal mangrupikeun jinis pariwisata anu tiasa dianggo sapanjang taun. Salah sahiji kaunggulan pangbadagna nyaéta yén éta tiasa dihontal iraha waé dina usum panas sareng usum tiis. Di sisi anu sanésna, aya seueur panyakit anu diubaran ku jasa anu anjeun tampi di perusahaan termal.
• Panyakit Cardiovascular,
• Panyakit sendi,
• Masalah ginjal sareng ati,
• Keluhan saluran pernapasan,
• Éksim, urat varicose sareng panyakit kulit,
• polio,
• Gangguan bronchitis kronis,
• Panyakit saraf,
• gangguan radang,
• kasakit Gynecological,
• Panyakit diabetes sareng tekanan darah,
• Gangguan kulit,
• Pencernaan,
• tatu olahraga,
• Jalma jeung kasakit obesitas
• Beauty jeung hirup cageur
Pikeun sakabéh masalah ieu, éta bakal cukup pikeun nganjang ka perusahaan termal, nu sagemblengna alam.

nutup cinyusu termal pamukkale 2021 09 28 01 32 10 utc mnt

Jasa Sadia dina Fasilitas Termal di Turki

latihan Terapi


Latihan ieu biasana dilakukeun dina cai mineral. Latihan ieu hususna ngagentos beban tonggong sareng sistem musculoskeletal handap. Ku kituna, beban neural di daérah ieu ogé dikirangan sareng pasien karasaeun langkung saé. Latihan anu dilakukeun di luar cai ngageterkeun anggota awak anu gerak kusabab gravitasi. Latihan anu dilakukeun dina cai tiasa ngubaran seueur panyakit saraf. Éta ogé ngamungkinkeun pikeun jalma anu sesah leumpang pikeun latihan. Latihan anu dilakukeun dina cai langkung seueur pangaruh kana awak kusabab alesan fisik.

meuseul

Urut klasik diterapkeun kana kulit sareng henteu langsung kana otot handapeun kulit. Tempat pijat di pusat panyawat lumayan lega. Pijat henteu ngan ukur pangaruh fisik tapi ogé pangaruh spiritual dina awak manusa. Pijat ngajantenkeun pasien ngarasa pikiran positif sareng ngajantenkeun pasien langkung bagja. Ku kituna, sabar meunangkeun deui kapercayaan dina awakna, nyadiakeun hasil leuwih éféktif jeung suksés di rehabilitasi aktip, sarta solves loba masalah neurological.

Terapi fisik sareng rehabilitasi

Terapi fisik mangrupikeun unit panyakit musculoskeletal anu ngubaran kaayaan di handap ieu. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nampi pangobatan ieu di fasilitas anu disarengan ku dokter spesialis. Lamun dilarapkeun babarengan jeung métode perlakuan séjén di fasilitas termal, perlakuan méré hasil leuwih gancang.Metode perlakuan ieu, nu ngawengku loba jenis, dilumangsungkeun kalawan métode mutuskeun ku dokter spesialis.

  • Kasakit Orthopedic sarta tatu
  • Panyakit saraf sareng neuromuskular sareng tatu
  • manajemén nyeri akut jeung kronis
  • kasakit rematik
  • rehabilitasi murangkalih
  • Rehabilitasi Cardiopulmonary (rehabilitasi jantung-paru)
  • Karusuhan gabungan sareng tulang bawaan atanapi kaala
  • Rehabilitasi sanggeus kaduruk
  • Geriatric (lansia) rehabilitasi
  • Panyakit métabolik (diabetes, osteoporosis, jsb.)
  • tatu olahraga
  • Pendekatan perlakuan preventif

Hydrotherapy

Metoda ieu, anu dilakukeun dina cai, ngamungkinkeun pasien latihan leuwih nyaman, kalawan pangaruh gravitasi kirang. Éta maénkeun peran anu penting dina pengobatan panyakit di handap ieu.

  • nyeri deui low
  • Bungkuk
  • Fibromyalgia
  • tatu otot jeung sendi
  • Masalah hip-dengkul
  • Kalsifikasi gabungan
  • Batesan taktak
  • Masalah jaringan lemes sareng sendi
  • kalumpuhan
cinyusu termal panas di yellowstone 2021 08 26 16 18 29 utc mnt

Balneoterapi

Éta mangrupikeun metode perlakuan stimulasi-adaptasi anu diterapkeun dina bentuk mandi, nginum sareng engapan. Cai, leutak, gas sareng pangaruh iklim penting pisan dina pengobatan ieu. Metoda ieu diterapkeun dina dosis dina interval anu teratur. Perawatan ieu, anu ngagaduhan seueur jinis, kalebet metodeu ieu. Ieu métode perlakuan stimulus-adaptif dilarapkeun dina bentuk mandi, nginum jeung engapan.

Cai Mineral

  • Cai termal: Suhu alam maranéhanana nyaéta luhur 20 ° C.
  • Cai Mineral: Unggal liter ngandung leuwih ti 1 gram mineral leyur.
  • Cai Thermomineral: Duanana dina suhu alam luhur 20 darajat Celsius, aya leuwih ti 1 gram mineral leyur per liter.
  • Cai Karbon Dioksida: Ieu ngandung leuwih ti 1 gram karbon dioksida bébas leyur per liter.
  • Cai walirang: Unggal liter ngandung leuwih ti 1 gram -2 walirang berharga.
  • Cai mibanda Radon: Ngandung radiasi radon.
  • Saline: Unggal liter ngandung leuwih ti 14 gram natrium klorida.
  • Cai Iodized: Ieu ngandung leuwih ti 1 gram iodin per liter.
  • Cai Fluoridated: Cai anu ngandung leuwih ti 1 gram fluorida per liter,
  • cai acratothermal: Total mineralization maranéhanana nyaéta kirang ti 1 gram per liter. Sanajan kitu, suhu alam maranéhanana nyaéta luhur 20 ° C.

Peloid

Ieu mangrupikeun metode perawatan khusus pikeun panyawat spa. Éta leutak dibentuk ku cai mineral sareng taneuh. Nalika inténsitas sareng suhu anu pas ngahontal, éta tiasa diterapkeun ka seueur bagian awak.

mandi

Mandi dibagi kana 4 jinis nyaéta hypothermal, isothermal, thermal and hyperthermal. Beda antara aranjeunna nyaéta suhu. Hipotermal mandi handap 34 derajat. Isotermal cai mibanda suhu dina rentang 34-36 derajat. Cai termal boga suhu antara Derajat 36-40. Cai mibanda suhu tina 40 derajat sareng saluhureuna disebut hyperthermal cai. Rata-rata waktos di kamar mandi nyaéta 20 menit. Perawatan ieu, sareng dokter spesialis, beda-beda gumantung kana panyakit anu dipikahoyong. Éta diterapkeun dina interval waktos anu tangtu antara 2 sareng 4 minggu.

Nginum Cures

Pangobatan nginum anu paling umum anggapanana métode sanggeus mandi thermomineral. Cai ieu diinum dina jumlah nu tangtu dina interval nu tangtu beurang. Ku kituna, éta gaduh pangaruh langsung kana ginjal sareng saluran kemih. Hal ieu sering dianggo dina pengobatan panyakit internal.

Inhalasi

Ieu métode perlakuan dipigawé ku inhaling partikel cai mineral. Éta gaduh pangaruh kana pangaturan nilai getih, ogé dina pengobatan masalah paru-paru.

cinyusu panas 2021 08 29 04 15 41 utc min

Lokasi Kauntungan tina Pariwisata Termal di Turki


Kusabab lokasi geografisna, Turki aya dina sabuk geothermal panggedéna. Turki mangrupikeun nagara munggaran di Éropa sareng nagara kadua di dunya dina hal kabeungharan sumber cai termal alami. Aya kira-kira 1500 sumber cai termal alam di Turki. Fitur penting séjén Turki dina hal pariwisata termal nyaéta aliran, suhu, sipat fisik sareng kimia cai ieu, tinimbang jumlah sumber cai alam. Numutkeun kana panilitian ilmiah, suhu di Turki beda-beda antara 22 Celsius sareng 11 Celsius, sareng laju aliran per detik tiasa beda-beda antara 2 dugi ka 500 liter. Loba cinyusu termal di Turki asalna alam. Ieu ngandung harti yén laju gastric, walirang, radon jeung uyah diperlukeun pikeun pengobatan cageur kacida luhurna. Nilai ieu ogé ngajelaskeun posisi nguntungkeun Turki dibandingkeun loba nagara séjén.

Naha kuring kedah resep Turki?

Turki mangrupikeun nagara anu maju pisan dina widang kaséhatan. Sajaba ti éta, aya loba sumber daya alam diperlukeun pikeun fasilitas termal di Turki. Salaku hasil tina evaluasi sumberdaya, éta nagara munggaran di Éropa sarta nagara ka-7 di dunya. Ieu nyadiakeun rupa-rupa pilihan lokasi pikeun sabar. Kauntungan sejen nyaeta cukup affordable finansial. Biaya hirup di Turki rada handap. Kanyataan yén kursna ogé luhur pisan ngamungkinkeun pasien asing nampi perawatan anu murah pisan. Dokter sareng pagawe kaséhatan di fasilitas termal mangrupikeun jalma anu paling berpengalaman sareng suksés dina widangna. Ieu ensures yén tingkat kasuksésan perlakuan cukup luhur. Kauntungan sanésna nyaéta Turki ngagaduhan poténsi pariwisata usum panas sareng usum tiis. Anjeun tiasa nyandak kauntungan tina jasa ieu unggal bulan di Turki, sareng nampi perawatan nalika liburan.

Naon anu kudu kuring laksanakeun pikeun kéngingkeun perawatan Dina Fasilitas Termal Di Turki?

Anjeun tiasa ngahubungan kami pikeun dirawat di fasilitas pariwisata termal di Turki. Kami ngalayanan anjeun pikeun kéngingkeun perawatan anu pangsaéna sareng kualitas pangluhurna di fasilitas pariwisata termal. Dina widang pariwisata termal di Turki, kami ngahijikeun fasilitas anu pangsaéna pikeun anjeun sareng mastikeun yén anjeun nampi perawatan di lokasi anu anjeun pikahoyong. Naha anjeun hoyong nampi perawatan dina usum tiris atanapi usum panas, di lokasi dimana pariwisata paling sibuk, atanapi di lokasi anu langkung sepi, anjeun tiasa ngahubungi kami pikeun perawatan kalayan harga lokal.

kunaon Curebooking?


**Garansi harga pangalusna. Kami salawasna ngajamin pikeun masihan anjeun harga anu pangsaéna.
**Anjeun moal kantos mendakan pangmayaran anu disumputkeun. (Biaya anu teu pernah disumputkeun)
**Transfer Gratis (Bandara - Hotél - Bandara)
**Harga Paket kami kalebet akomodasi.