Perlakuan leungitna beuratBalon GasnaBotox lambung

Naha Pél Penurunan Beurat Bener Gawé?

Suplemén leungitna beurat anu teu diatur sareng ubar anu dianggap aman sareng efektif ku Administrasi Pangan sareng Narkoba (FDA) pikeun ngabantosan leungitna beurat mangrupikeun dua hal anu béda. Upami aranjeunna ogé ngajaga diet bergizi sareng rutin olahraga, sababaraha urang tiasa nyandak kauntungan tina ngagunakeun obat-obatan anu disatujuan ku FDA ieu dina bimbingan dokter. Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan pil diet anu disangka ieu disayogikeun di handap ieu.

Urang sadayana sadar yén tuang kirang kalori sareng sering olahraga mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngirangan beurat. Sanajan kitu, loba jalma manggihan ieu nangtang sarta jadi kuciwa lamun maranéhna teu meunang hasilna langsung.

Ieu mangrupakeun ide nu sae pikeun ngobrol jeung dokter Anjeun mimitina lamun anjeun nyobian leungit beurat tur nimbangkeun coba pil diet. NHS nganggap seueur tablet diet janten picilakaeun atanapi henteu aya gunana, janten penting pikeun milih anu leres sareng nyandak sakumaha anu diarahkeun.

Saha anu tiasa nginum obat leungitna beurat?

Ubar leungitna beurat henteu cocog pikeun sadayana. Upami anjeun hoyong nganggo ubar pikeun ngirangan beurat, anjeun pasti kedah ngaliwat kontrol dokter. Dina sababaraha kasus, panyadia kasehatan anjeun tiasa nyarankeun nginum obat leungitna beurat pikeun anjeun. Ieu hartosna anjeun tiasa nganggo éta upami anjeun teu acan tiasa ngirangan beurat ku diet sareng latihan, sareng nganggo pangobatan anjeun kedah gaduh:

  • Indéks massa awak (BMI) langkung ageung tibatan 30. Ieu hartosna anjeun hirup sareng kaayaan anu ngalibatkeun seueur teuing gajih awak, anu disebut obesitas.
  • BMI leuwih gede ti 27. Anjeun oge gaduh masalah médis serius numbu ka obesitas, kayaning diabetes atawa darah tinggi.

Kumaha ogé ubar leungitna beurat jalan?

Anjeun kedah neraskeun diet ngirangan beurat sareng rutin latihan upami anjeun ogé hoyong nganggo obat leungitna beurat. Lamun dibandingkeun jeung placebo a, hiji perlakuan teu epektip tanpa ubar, resép pangobatan leungitna beurat nu bisa Anjeun pake pikeun leuwih panjang batan 12 minggu ngabalukarkeun ngurangan beurat signifikan. Tangtu, ngagunakeun pangobatan ieu merlukeun resép ti dokter anjeun sarta clearance maranéhanana.

Upami anjeun nginum obat-obatan ieu salami sataun, anjeun tiasa kaleungitan 3% dugi ka 12% langkung beurat awak sadayana tibatan anjeun ku ngarobih gaya hirup anjeun nyalira. Éta sigana henteu seueur, tapi ngajaga beurat anjeun bari ngirangan 5% dugi ka 10% tiasa gaduh dampak anu positif pikeun kaséhatan anjeun. Contona, bisa nurunkeun tekanan darah, kadar gula getih, jeung kadar lemak dina getih nu disebut trigliserida.

sdaz
Balon lambung Sateuacan Saatos

Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan ubar leungitna beurat

Anjeun kedah terang ngeunaan épék ngarugikeun tina pangobatan leungitna beurat. Aya sering efek samping hampang kaasup seueul, kabebeng, sarta diare. Hasilna, penting pisan ngagunakeun éta dina bimbingan dokter. Tapi hasilna ieu bisa jadi kirang dibaca kana waktu. Pangaruh ngarugikeun anu serius kadang-kadang tiasa kajantenan. Penting pikeun naroskeun ka dokter anjeun ngeunaan sadaya pangobatan anu sayogi pikeun alesan ieu. Sareng naroskeun ngeunaan poténsi kauntungan sareng bahaya ubar naon waé.

Biaya pangobatan leungitna beurat bisa jadi tinggi, sarta asuransi bisa jadi teu salawasna nutupan aranjeunna. Tanya ngeunaan cakupan anjeun sareng panyadia asuransi anjeun.

Nalika aranjeunna lirén nganggo obat leungitna beurat, seueur jalma nampi deui bagian tina beurat anu leungit. Tapi, nganut prakték gaya hirup séhat tiasa ngabantosan nyegah kaleuwihan beurat.

Sabaraha lami abdi nyandak ubar leungitna beurat?

Naha atanapi henteu ubar pangurangan beurat dianggo pikeun anjeun nangtukeun sabaraha lami anjeun kedah nyandak éta. Dokter anjeun tiasa nyarankeun nyandak ubar pikeun waktos anu lami upami anjeun kaleungitan beurat anu cekap pikeun ningkatkeun kaséhatan anjeun sareng henteu ngagaduhan efek samping anu parah.

Saatos nyandak dosis pinuh obat salami tilu dugi ka genep bulan, upami anjeun henteu ngirangan sahenteuna 5% tina beurat awak anjeun, dokter anjeun sigana bakal ngarobih kursus terapi anjeun. Éta bisa ngarobah nginum obat nu nuju nyandak pikeun leungitna beurat.

Alternatif pikeun ubar leungitna beurat

Upami anjeun milarian pangobatan leungitna beurat, kami tiasa ngabantosan anjeun. Ubar leungitna beurat ngagaduhan prosés anu langkung laun sareng langkung nangtang tibatan seueur pangobatan anu sanés. Ku sabab kitu, seueur pasien tiasa resep perlakuan anu béda. Gantina kaleungitan beurat dina waktos anu langkung lami sareng pil leungitna beurat, anjeun tiasa resep botox lambung sareng perawatan balon lambung. Pangobatan ieu cocog pikeun seueur pasien anu ngagaduhan masalah beurat.

Naon ari Botox Gastric? Kumaha jalanna?

Botox lambung nyaéta perlakuan anu ngalibatkeun paralyzing otot pencernaan kandel burih. Hatur nuhun kana botox anu disuntikkeun kana beuteung anjeun, anjeun nyerna tuangeun anu anjeun tuang engké. Ku cara kieu anjeun tetep pinuh pikeun lila.

Upami anjeun nuturkeun diet anjeun, anjeun bakal tiasa ngirangan 20% atanapi langkung beurat awak salami 6 bulan. Ieu nyababkeun leungitna beurat anu langkung séhat sareng langkung seueur tibatan pil leungitna beurat. Pondokna, lamun resep perlakuan botox gastric tinimbang Pél leungitna beurat, Anjeun moal make Pél teu damang. Ieu ngandung harti yén anjeun bisa leungit beurat tanpa efek samping.

Naon Balon Gastric? Kumaha jalanna?

Perlakuan Balon lambung nyaéta panempatan balon dina lambung pasien ku endoskopi. Dina hal ieu, beurat lumangsung dina burih pasien. Ieu, tangtosna, nyadiakeun rasa satiety. Pondokna, kalayan perlakuan balon lambung, janten langkung gampang pikeun pasien pikeun diet. Anjeun bakal ngarasa pinuh pikeun lila kalayan porsi pangsaeutikna. Gantina ngagunakeun rupa-rupa pil pelangsing, Anjeun bisa ngahontal hasil suksés kalayan perlakuan balon lambung bébas kimiawi pisan cageur. Sedengkeun pil slimming ngidinan Anjeun pikeun leungit 5% tina beurat, perlakuan balon gastric ngidinan Anjeun pikeun leungit 30% atawa leuwih beurat.

ss
Botox lambung Sateuacan Saatos