Perawatan EstetikaBlogPanceg Payudara

Naha kuring kéngingkeun Angkat Payudara di Turki Nganggo atanapi Tanpa implan?

Naon Manpaat Kengingkeun Angkat Payudara Nyalira? 

Kaputusan pikeun meunang angkat payudara nyalira atanapi angkat payudara kalayan susuk mangrupikeun salah saurang pribadi sareng pribadi anu kedah anjeun damel kalayan bantosan dokter bedah anjeun. Éta henteu ngan ukur gumantung kana karesep anjeun nyalira, tapi ogé dina kaayaan payudara sareng awak anjeun ayeuna. Aya instansi nalika angkat payudara langkung suksés tibatan angkat payudara sareng susuk, sabalikna, ogé instansi dimana ngagabungkeun dua operasi mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

Kengingkeun Angkat Payudara Nyalira di Turki Tanpa Implan

Upami anjeun gaduh sedeng dugi ka parah sangu sareng puting anu aya dina handapeun payu atanapi nunjuk ka handap ka lantai, angkat payudara nyalira di Turki mangrupakeun pilihan anu cocog. Angkat payudara mangrupikeun solusina upami anjeun henteu hoyong ningkatkeun ukuran payu sareng ngan ukur hoyong payudara anjeun langkung lengkep sareng mumbul. Seueur awéwé anu parantos ngalahirkeun atanapi anu ngagaduhan atanapi ngirangan beurat beurat anu mendakan yén payu na tungtungna nuju beuteung! Sanajan anjeun henteu nganggo kutang, pangobatan angkat payudara naékkeun dada janten aranjeunna deui dina dada tempatna.

Ieu henteu ngan ukur ningkatkeun penampilan payudara anjeun, tapi ogé tiasa ngajantenkeun anjeun kaleungitan beurat. Nalika payu diposisikan dina luhur lambung, awak siga langkung buleud; mangkaning, ngangkat dada deui kana dada ngajantenkeun anjeun katingali langkung langsing. Mangpaat manpaat tina operasi angkat payudara! Angkat payudara henteu tanpa kakurangannana. Sanaos kanyataan yén buah dada aya dina posisi anu langkung saé saatos angkat payudara, aranjeunna umumna henteu lengkep full (fullness over the nipple line). Angkat payudara sareng implan di Turki mangrupikeun pilihan anu saé upami anjeun hoyong ningali sareng seueur katuhuan luhur dina dada.

Naha kuring kéngingkeun Angkat Payudara di Turki Nganggo atanapi Tanpa implan?

Angkat Payudara di Turki sareng Implants pikeun Perbaikan lengkep 

Sakumaha anu parantos disebatkeun sateuacanna, aya hiji hal anu angkat payudara henteu tiasa dilakukeun: éta moal tiasa ningkatkeun full full tina buah dada. Jenis keusikan payudara ieu nyayogikeun penampilan payudara anu narik ati, tapi éta mangrupikeun hal anu kaleungitan awéwé nalika umur. Angkat payudara ku nyalira moal ngubaran masalah ieu, tapi kombinasi angkat payudara sareng pembesaran implan di Turki tiasa mulangkeun deui kaéndahan luhur, hasilna garis bust dramatis. Sanaos kombinasi a angkat payudara sareng paningkatan sareng susuk tiasa ningkatkeun proporsi umum awak anjeun sareng ngajantenkeun payudara katingalina endah, penting pisan pikeun diémutan yén éta operasi langkung mahal tibatan angkat payudara nyalira. Nanging, hatur nuhun ka harga angkat payudara kalayan implan di Turki, anjeun bakal kéngingkeun operasi anu meujeuhna.

Anjeun kedah mayar tambahan kanggo susuk, ogé waktos tambahan anu dibutuhkeun pikeun ngabéréskeun bedah. Hal séjén anu kedah diémutan nyaéta implan payu henteu tahan salamina. Upami anjeun ngagaduhan implan, aranjeunna ampir pasti kedah digentos dina dasawarsa dua salajengna. Mungkin yén nalika téknologi implan payudara berkembang, implan generasi salajengna bakal langkung lami, tapi kanggo ayeuna, antisipasi ngagentoskeun implan anjeun unggal 12 dugi 15 taun.

naha anjeun milih angkat payudara tanpa implan atanapi angkat payudara kalayan implan, pastikeun konsultasi sareng dokter anjeun! Nalika ngeunaan kaputusan mana operasi anu pangsaéna pikeun anjeun sareng kaséhatan, pangaweruh sareng pangalaman na penting pisan.

Hubungi kami pikeun kéngingkeun konsultasi awal gratis sareng inpormasi lengkep.