4000 €

Hollywood
seuri

2022 diskon usum panas

pakét hollywood smıle sadayana inklusif

Hollywood Seuri Pakpage ISTANBUL

4**** hotél

€6500    €4000

Hollywood Smile Pakpage ANTALYA

4**** Hotél

$6400    $5200

Hollywood Smile Pakpage alanya

4**** Hotél

$6000    $5400

Seuri Hollywood diciptakeun ku desain anu dipersonalisasi. Ku sabab kitu, pangobatan anu bakal ditampi ku pasien ogé bakal béda. Ditilik ku cocogna pikeun sadayana, éta cocog pikeun sadayana kecuali larangan umur. Pikeun pasien anu umurna henteu langkung ti 16 taun atanapi langkung, nuju di klinik dental sareng sepuhna tiasa ngaktifkeun aranjeunna nampi perawatan.

Nalika seuri Hollywood pisan pikabitaeun, pasien sering heran naha éta nyeri. Tapi aya nanaon salempang ngeunaan. Sapertos dina unggal perawatan dental, anesthesia lokal dianggo dina perawatan seuri hollywood. Saatos anesthesia, pasien henteu ngaraos nyeri berkat obat anu dianggo. Anjeun ogé kedah terang yén aya pilihan sedasi sareng anesthesia umum.

  • -Jalma kudu boga garis seuri jero. Kalayan seuri jalma, sadaya huntu kedah katingali, dugi ka molar luhur.
  • - Huntu hareup luhur kudu lempeng.
  • -Aplikasi sapertos tambalan dina huntu luhur jalma henteu kedah katingali.
  • - The incisors luhur kudu leuwih nonjol sarta payun ti huntu lianna.
  • -The incisors handap jalma kudu katempo salila seuri.
  • -Salila seuri, gusi luhur kedah nembongkeun maksimum 2 mm.
  • -Biwir kudu simetris.
  • -Lebar biwir kudu satengah rubak beungeut.

Tangtosna, unggal dokter gigi tiasa ngalakukeun perawatan anu kalebet seuri hollywood. Nanging, kéngingkeun perawatan ti kedokteran gigi kosmetik anu ngalaman dina perawatan seuri Hollywood bakal ngajantenkeun perawatan langkung saé. Huntu anjeun mangrupikeun masalah anu kedah dilaksanakeun sacara serius. Ku alatan éta, tinimbang ninggalkeun pakasaban anjeun ka kasempetan, Anjeun kudu mastikeun yén anjeun nampi perlakuan ti dokter gigi kosmetik jeung dokter gigi ngalaman.

Hollywood Smile mangrupikeun pangobatan anu tiasa ngubaran huntu sareng gusi. Loba perlakuan bisa dilarapkeun ka penderita ambéh maranéhanana bisa boga seuri nu minuhan standar. Unggal pasien peryogi desain anu béda. Ku alatan éta, perlakuan anu digunakeun pikeun tiap pasien ogé béda. Sanajan kitu, perlakuan nu hollywood seuri bisa ngawengku téh;

- Veneers dental

- implants dental

- Sasak dental

- Mahkota Gigi

- pemutihan huntu

-Lip lift na lip ngeusian

Kami mangrupikeun perusahaan anu berbasis di Éropa anu kalibet dina pariwisata kaséhatan sareng klinik anu dikontrak di Turki sareng 18 nagara anu béda di dunya. Kalayan langkung ti 30,000 sémah anu bagja ti langkung ti 80 nagara, kami terus nyayogikeun jasa médis anu berkualitas dina harga lokal. Kami ogé reueus janten perusahaan anu nyayogikeun perawatan kalayan garansi harga pangsaéna di Turki.

Kami, salaku Curebooking, teu kudu mayar biaya tambahan pikeun anjeun. Anjeun pasti moal sapatemon waragad tambahan disumputkeun. Kami terus nawiskeun anjeun harga lokal sareng perjanjian khusus sareng klinik.

Naon anu kaasup

Minimal 20 Mahkota Jeung Nepi

Konsultasi Gratis (video atanapi Konsultasi Pesen sareng Dokter Gigi)

Bébas huntu beberesih

Transfer VIP (ti Bandara ka Hotél sareng Klinik)

Panorama X-ray

4 * Akomodasi hotél (ranjang Jeung Sarapan) 5 poé

Hollywood Smile - Smile Makeover Saatos Sateuacan Poto

Antalya Huntu Whitening
Harga Seuri Hollywood Turki
Kit Seuri Hollywood
Turki Hollywood seuri
Istanbul Hollywood Seuri
Kusadasi Huntu Whitening
Hollywood Seuri Sateuacan - Saatos 1
Hollywood Seuri Sateuacan - Saatos 3
Hollywood Seuri Sateuacan - Saatos 2

Hollywood seuri, desain seuri nyaéta pangobatan anu tiasa langkung dipikaresep ku anu ngagaduhan masalah dental atanapi ngan ukur hoyong seuri anu langkung saé. Bari Hollywood seuri nyadiakeun perlakuan kalawan sahanteuna 20 veneers, ogé nyadiakeun seuri unik ku ngagunakeun prosedur béda pikeun masalah sejenna dina huntu. Sanajan éta desain béda pikeun tiap pasien, perlakuan béda bisa jadi diperlukeun pikeun tiap pasien. Ku sabab kitu, pasien anu ngarencanakeun nampi perawatan seuri Hollywood pasti kedah ngobrol sareng dokter gigi kosmetik sareng konsultasi. Ku kituna, lengkah kahiji nuju seuri sampurna dicokot.