Perawatan dentalVeneers dentalhuntu Whitening

Veneers Dental atanapi Whitening Huntu? Prosedur, Kasaruaan, Béda sareng Babandingan Biaya 2023

Lamun datang ka enhancing penampilan huntu, dua pilihan populér téh veneers dental jeung pemutihan huntu. Duanana prosedur boga tujuan pikeun ngaronjatkeun warna jeung sakabéh penampilan huntu, tapi aranjeunna béda dina watesan pendekatan jeung ongkos maranéhanana. Dina artikel ieu, urang bakal ngabandingkeun jeung kontras veneers dental jeung pemutihan huntu, kitu ogé mangpaat, resiko, kamiripan, beda, jeung biaya unggal.

Perlakuan Veneers dental

Veneers dental anu ipis, cangkang custom-dijieun tina beling atawa résin komposit anu disimpen dina beungeut hareup huntu pikeun ngaronjatkeun penampilan maranéhanana. Éta bisa dipaké pikeun ngalereskeun rupa-rupa masalah dental, kaasup patri, chipped, atawa huntu misshapen. Prosés meunangkeun veneers dental ilaharna ngawengku léngkah di handap ieu:

  1. Konsultasi: Dokter gigi bakal mariksa huntu anjeun sareng nangtukeun naha veneer dental mangrupikeun pilihan anu pas pikeun anjeun.
  2. Persiapan: dokter gigi bakal nyiapkeun huntu anjeun ku nyoplokkeun jumlah leutik enamel tina beungeut cai. Hal ieu dilakukeun pikeun mastikeun pas anu pas sareng nyiptakeun permukaan kasar pikeun veneer.
  3. Impresi: Dokter gigi bakal nyandak gambaran ngeunaan huntu anjeun pikeun nyiptakeun veneer khusus.
  4. Nempatkeun: Sakali veneer geus siap, dokter gigi bakal nempatkeun eta kana huntu anjeun ngagunakeun napel husus. Veneer lajeng diubaran ku lampu husus pikeun harden napel.

Mangpaat Veneers Gigi

  • Bisa ningkatkeun penampilan huntu anu patri, chipped, misshapen, atawa boga sela diantara aranjeunna
  • Awét sareng tahan lami
  • Tahan ka staining tina dahareun jeung inuman
  • Bisa ngaropéa pikeun cocog warna jeung bentuk huntu alam Anjeun

Résiko Veneers Dental

  • Prosés teu bisa balik sakumaha sababaraha enamel dipiceun tina huntu
  • Bisa ngabalukarkeun sensitipitas huntu
  • Tiasa mahal
Veneers dental atanapi pemutihan huntu

Pangobatan pemutihan huntu

Pemutihan huntu mangrupikeun prosedur anu ngalibatkeun pamakean bahan kimia pikeun ngaleungitkeun noda sareng discoloration tina huntu. Aya dua jenis utama pemutihan huntu: di-kantor jeung di-imah. Pemutihan huntu di kantor ngalibatkeun panggunaan lampu atanapi laser khusus pikeun ngaktifkeun gél pemutihan, sedengkeun pemutihan huntu di bumi ngalibatkeun pamakean baki anu didamel khusus anu dieusi gél pemutihan sareng dianggo dina waktos anu ditangtukeun masing-masing. dinten.

Mangpaat Pemutihan Gigi

  • Bisa ningkatkeun penampilan huntu anu discolored atawa patri
  • Prosedur non-invasif
  • affordable

Résiko pemutihan huntu

  • Bisa ngabalukarkeun sensitipitas huntu
  • Hasilna bisa jadi teu lila-langgeng
  • Bisa jadi teu mujarab pikeun sagala jinis noda jeung discoloration
Veneers dental atanapi pemutihan huntu

Kasaruaan sareng Bedana Antara Veneers Dental sareng Pemutihan Huntu

Duanana veneers dental sareng pemutihan huntu tujuanana pikeun ningkatkeun penampilan huntu, tapi béda-béda dina hal pendekatan sareng biaya. Veneers dental mangrupikeun solusi anu langkung permanén anu ngalibatkeun ngaleungitkeun sajumlah leutik enamel tina huntu, sedengkeun pemutihan huntu mangrupikeun prosedur non-invasif anu ngalibatkeun panggunaan bahan kimia pikeun ngaleungitkeun noda sareng warna. Veneers dental langkung mahal tibatan pemutihan huntu, tapi aranjeunna langkung awét sareng awét.

Veneer dental sarta waragad Whitening huntu, babandingan

Biaya veneers dental sareng pemutihan huntu tiasa rupa-rupa gumantung kana sababaraha faktor, kalebet jinis prosedur, lokasi kantor dental, sareng pangalaman dokter gigi. Rata-rata, veneer dental tiasa hargana antara $1,000 sareng $2,500 per huntu, sedengkeun pemutihan huntu tiasa hargana antara $500 sareng $1,000.

Naha Veneers langkung mirah tibatan pemutihan huntu?

Harga Veneers Dental 2023

Veneers dental anu ipis, cangkang custom-dijieun tina beling atawa résin komposit anu disimpen dina beungeut hareup huntu pikeun ngaronjatkeun penampilan maranéhanana. Éta bisa dipaké pikeun ngalereskeun rupa-rupa masalah dental, kaasup patri, chipped, atawa huntu misshapen. Prosés meunangkeun veneers dental ilaharna ngalibatkeun sababaraha léngkah, kaasup konsultasi, persiapan, gambaran, jeung panempatan.

Salah sahiji faktor pangbadagna anu tiasa mangaruhan biaya veneers dental nyaéta bahan anu dianggo. Veneers porselen condong jadi leuwih mahal batan veneers résin komposit, sabab leuwih awét sarta alam-pilari. Rata-rata, veneer dental tiasa hargana antara $1,000 sareng $2,500 per huntu.

Harga Pemutihan Huntu 2023

Pemutihan huntu mangrupikeun prosedur anu ngalibatkeun pamakean bahan kimia pikeun ngaleungitkeun noda sareng discoloration tina huntu. Aya dua jenis utama pemutihan huntu: di-kantor jeung di-imah. Pemutihan huntu di kantor ngalibatkeun panggunaan lampu atanapi laser khusus pikeun ngaktifkeun gél pemutihan, sedengkeun pemutihan huntu di bumi ngalibatkeun pamakean baki anu didamel khusus anu dieusi gél pemutihan sareng dianggo dina waktos anu ditangtukeun masing-masing. dinten.

Biaya pemutihan huntu bisa rupa-rupa gumantung kana jenis prosedur anjeun milih. Pemutihan huntu di kantor condong langkung mahal tibatan pemutihan huntu di bumi, sabab nyayogikeun hasil anu langkung gancang sareng langkung dramatis. Rata-rata, pemutihan huntu tiasa ngarugikeun antara $500 sareng $1,000.

Pilihan mana anu langkung mirah?

Lamun datang ka affordability, pemutihan huntu condong jadi pilihan leuwih ongkos-éféktif. veneers dental bisa ngarugikeun sababaraha rébu pérak per huntu, sedengkeun pemutihan huntu bisa ngarugikeun sababaraha ratus dollar pikeun sakabéh prosedur. Sanajan kitu, hal anu penting pikeun tetep dina pikiran nu whitening huntu bisa jadi teu jadi lila-langgeng sakumaha veneers dental, sakumaha épék bisa diudar kana waktu jeung paparan ka dahareun jeung inuman.

Pamustunganana, kaputusan pikeun milih veneers dental atanapi pemutihan huntu bakal gumantung kana kabutuhan sareng anggaran khusus anjeun. Sanaos veneers dental tiasa janten pilihan anu langkung mahal, aranjeunna nyayogikeun solusi anu langkung permanén pikeun ngalereskeun sababaraha masalah dental. Di sisi anu sanésna, pemutihan huntu mangrupikeun pilihan anu langkung mirah anu tiasa masihan hasil anu gancang sareng katingali. Penting pikeun konsultasi sareng dokter gigi pikeun nangtukeun pilihan mana anu pas pikeun anjeun sareng anggaran anjeun.

Dimana Kuring Bisa Milarian Perawatan Gigi Murah sareng Sukses?

Turki geus jadi tujuan populér pikeun wisata dental dina taun panganyarna. Kalayan fasilitas médis anu canggih sareng dokter gigi anu terlatih, nagara éta parantos janten pusat pikeun perawatan dental anu murah sareng suksés.

Gemblengna, Turki mangrupikeun tujuan anu saé pikeun perawatan dental anu murah sareng suksés. Kalayan fasilitas médis anu canggih, dokter gigi anu terlatih, sareng harga anu murah, nagara ieu janten pilihan anu populer pikeun wisatawan dental ti sakumna dunya. Naha anjeun milarian beberesih huntu anu sederhana atanapi perawatan anu langkung kompleks sapertos implan dental, anjeun pasti mendakan klinik di Turki anu tiasa nyumponan kabutuhan anjeun.