Цени за преуредување на мајка ми Турција

Турција Mommy Makeover вклучува третман на постпартални физички нарушувања кои ги прават жените посебни и свети. Поради оваа причина, пациентите сакаат да ги вратат своите опуштени гради, кои се полни со млеко по раѓањето. Но, бидејќи тоа не е неопходност, овие операции кои имаат подобар естетски изглед на мајките, не се покриени од НЗС и се прилично скапи бидејќи се платени приватно.

Затоа, со Турција Мајка преуредување , пациентите добиваат ефтин третман и се исклучително поволни. Можете да ја прочитате нашата содржина за да дознаете повеќе за оваа можност!

Што е Mommy Makeover?

Mommy Makeover може да се дефинира на многу начини. Мајчинството е многу свето. Кога жената ќе забремени, нејзината кожа, тежина, коса, па дури и нокти се претвораат во нешто многу различно. Особено растечкиот стомак и зголемената тежина додека е бремена го менува телото на жената по породувањето. Оваа промена е всушност остаток од ова многу свето раѓање. Затоа жените ги прави посебни.

Но секако, нормално е да има мајки кои сакаат да имаат пренатален физички изглед. Затоа е доведена во прашање промената на мама. Дотерувањето на мајката вклучува многу операции како што се зафати на дојка, затегнување на стомак, отстранување на маснотии, кои се вршат по раѓањето, па дури и по периодот на доење.

Турција евтини мајка преуредување

Кои се добри кандидати за Mommy Makeover?

Momy Makeover е погоден за секого во поголемиот дел од времето. Тоа е за жени кои не планираат повторно да се породат. Доколку планирате да имате мајчинска естетика, можете да одлучите дали сте соодветни за тоа по консултација со пластичен хирург. Во исто време, не треба да ги заборавите следните критериуми;

 • Вие сте во добра здравствена состојба
 • Вие сте на вашата идеална телесна тежина
 • Имате позитивен став и реални очекувања
 • Завршивте со раѓање

Мамо преуредување Ризици

Езметичките операции, како и многу други сериозни операции, имаат ризици. Сепак, естетските операции генерално не се опасни по живот. Бидејќи ризиците единствени за операцијата не се од витално значење. Дополнително, може да се споменат анестезија, ризици поврзани со животот. Ова е често под водство на болницата и лекарот. И како резултат на сите потребни тестови, пациентот разбира дали ќе има проблем со анестезијата. Меѓутоа, ако сè уште сакате да ги испитате ризиците, можни се следните можности, иако ниски. Ова е од исклучителна важност за вас за да добиете успешна мамичка мака;

 • крварење
 • инфекција
 • лошо заздравување на засеците
 • хематом
 • серома
 • губење на чувството на брадавиците
 • неможност за доење
 • истекување на имплант
 • капсуларна контрактура
 • анапластичен лимфом на големи клетки
 • негативна лузна
 • повторлива опуштеност на кожата
 • масна некроза
 • длабока венска тромбоза
 • срцеви и белодробни компликации
 • асиметрија
 • постојана болка
 • деформитет на контурата
 • емболизација на маснотии
 • ризици од анестезија.

Кои процедури се потребни за преуредување на мајката?

Иако естетиката на мајката всушност се состои од 3 главни операции, понекогаш различни операции може да се вклучат во промената на мајката доколку пациентот сака повеќе процедури. Ова се состои од три процедури: затегнување на стомакот, естетика на градите и липосукција. 3-те главни третмани се;

Намалување на стомакот; Операцијата за затегнување на стомакот вклучува отстранување на вишокот кожно ткиво од пределот на стомакот и половината. Така, кожата формирана по првата бременост може да се отстрани и пациентот да изгледа потенок. Исто така, во некои случаи може да се комбинира со оваа липосукција, што резултира со потенок струк.

Естетика на градите: За време на бременоста, каналите за седење се шират. Ова е природна појава мајката да го храни своето бебе. Ова им овозможува на градите да растат. Сепак, може да има случаи кога по раѓањето не се враќа во првобитната состојба. Ова може да предизвика дојката да попушта или да остане голема. Во овој случај, преуредувањето на мајката може да вклучи правење промени на градите на пациентката. Овие промени може да вклучуваат подигнување на градите или намалување на градите со силикони на градите.

Липосукција: Понекогаш бременоста може да предизвика зголемување на телесната тежина не само во пределот на стомакот, туку и во рацете или во многу различни области. Во овој случај, неизбежно е пациентот да има трајно сало по раѓањето. За време на преуредувањето на Mmoonby, маснотиите може да се отстранат од кој било дел од телото и пациентот полесно го враќа старото јас.

Цени за преуредување на мајка ми Турција

Што треба да се направи пред да се преобрази мајката?

Иако мајките често ја претпочитаат операцијата за преуредување на мајката, важно е да се прифатат некои одговорности и да се подготвите за тоа, како и во многу други операции. Бидејќи иако нема сериозна животна компликација, Mommy Makeover ќе бара од вас да се одморите како и во другите операции. Во исто време, пред преуредувањето на мајката, важно е и следново;

 • Mommy Makeover ќе бара од вас да земете анестезија како и во другите операции. Ова ќе бара некои тестови за да се утврди дали сте погодни за анестезија. Накратко, доброто здравје на телото е многу важно за промената на мама.
 • Операцијата за преуредување на мајката ќе бара од вас да се одморите. во некои случаи ќе ви требаат конци, па дури и ќе ви треба одмор од работа. Исто така, важно е да добиете поддршка од некого ако на вашите деца им е потребна грижа. Затоа што дури и нивното отстранување по операцијата ќе биде забрането.
 • Носете удобна облека на вашиот термин за операција, обично спуштена со еластичен појас и горен дел со копче или прицврстувач.

Дали е можно повторно да забремените по промената на мајката?

Некој кој всушност не родил дете може да добие а Мајка преуредување, или некој што планира да има дете во иднина може да добие промена на мајката. Пластичните операции не претставуваат никакви ризици или тешкотии за идната бременост. Сепак, можеби е подобро за жената со иден план за бременост да го одложи преуредувањето на мајката. Затоа е важно.

На пример; Преуредувањето на мајката вклучува и затегнување на стомакот. Во овој случај, ако жената на која и е отстранет вишокот на кожа на абдоменот или салото од абдоменот остане бремена во иднина, ќе се врати стомачната тастатура. Иако не постои ризик од промена на мама пред бременоста, ќе биде многу подобра одлука да се избере со целосно завршување на плановите за бременост, бидејќи може да го смени третманот.

Кога треба да имам Мамо преуредување По раѓањето?

Мама Мековер не е операција со сериозни ризици. Поради оваа причина, можно е да се добие Mommy Makeover веднаш по операцијата. Но, секако, важно е да почекате најмалку 6 месеци за промената на мајката или да го завршите процесот на доење. Затоа што ако вашата операција вклучува процедури на дојка, тогаш може да имате потешкотии да го доите вашето дете. Ова е исто така важно за да ја видите вашата конечна состојба после породувањето. Така, можете да имате целосна идеја за преуредувањето на мама.

Бразилски цени за подигнување задник во САД: Колку чини да се добие ББЛ во САД наспроти Турција?

За која земја е погодна Мамо преуредување?

Mommy Makeover се естетски операции кои обезбедуваат многу успешно тело. Поради оваа причина, често е скапо за пациентите да добијат успешни третмани. Најголемата причина за тоа е што третманите имаат естетска намена. Сепак, преуредувањето на мајката може да биде неопходност за повеќето мајки. Пациентите ги плаќаат приватно трошоците за лекување, бидејќи NHS или на друго место во светот не го гледаат тоа како неопходност.

Изборот на евтина земја за овие скапи операции може исто така да биде многу поволен и да заштеди пари. Во овој случај, првата земја што ќе ви падне на памет ќе биде Турција. Затоа што Цени за преуредување на мајка ми Турција се многу евтини во споредба со многу земји и пациентите лесно можат да добијат Mommy Makeover. Можете исто така да размислите за третманите за преуредување на мајката Турција за преуредување на мајката, што ви е тешко да ги добиете во вашата земја. Ова ќе ви даде доста предност.

Турција Мамо преуредување

Турција Mommy Makeover е најпосакуваната операција во Турција. Влошувањето на телото на жените по породувањето често предизвикувало жените да не сакаат да раѓаат. Но, со Турција Преуредување на мајката, ниту ова веќе не е проблем. Турција ефтино Цени за преуредување на мајката , третманот е многу достапен, а трошоците за нетретирање се исто така многу евтини, што е совршено за секој пациент!

Зошто пациентите претпочитаат Турција? Мамо преуредување?

Турција Мајка преуредување е најпреферирана операција во Турција. Влошувањето на телото на жените по породувањето често предизвикувало жените да не сакаат да раѓаат. Но, со преуредувањето на мама Турција, ниту ова веќе не е проблем. Цените за преуредување на мајка ми Турција се евтини, третманот е многу достапен, а трошоците за нетретирање се исто така многу евтини, што е совршено за секој пациент!

Од друга страна, пациентите сакаат успешни и искусни третмани за преуредување на мајката. Ова е една од причините за предност за Турција Мајка преуредување. Угледот на Турција Евтини третмани за преуредување на мајката го зголеми бројот на пациенти кои примаат Турција Мајка преуредување третмани. Ова природно им овозможи на лекарите да стекнат повеќе искуство.

Турција Мамо преуредување цени

Цени за преуредување на мајка ми Турција имаат разлики во цените меѓу болниците, исто како разликата во цената меѓу земјите. Во исто време, цените ќе варираат во зависност од бројот и видот на операции што ги претпочита пациентот. Да дадеме пример, додека само подигнувањето на градите е многу поевтино за процедурите на градите, подигнувањето на градите со силикон ќе биде многу поекономично. И во овој случај, потребна е консултација за пациентот да добие јасен план за лекување и цена за лекување.

Поради оваа причина, ако сакате да добиете јасни информации за Цени за преуредување на мајка ми Турција, дефинитивно треба да разговарате со хирург. Или како Curebooking, можете да ги искористите нашите фиксни цени и да добиете „Turkie Mommy Makeover“ по најдобри цени. Бидејќи ние, како најдобра компанија за здравствен туризам во Турција, обезбедуваме услуги со гаранција за најдобра цена и нашата цена е само; 2,170 €

Турција Мајка преуредување