CureBooking

Блог за медицински туризам

Холивудска насмевка е естетска стоматолошка процедура која може да им помогне на луѓето да постигнат бела, светла и привлечна насмевка. Постапката генерално вклучува избелување на забите со моќни средства за избелување, преобликување на забите и поставување на забни фурнири. Тоа е сè попопуларна процедура во Холивуд, бидејќи може да помогне да се создаде убава, долготрајна насмевка.

За луѓето кои размислуваат за холивудска насмевка, првиот чекор е да имаат првична консултација со козметички стоматолог. За време на консултацијата, стоматологот ќе направи рендген, ќе ги прегледа забите и ќе разговара за процедурата, сите неопходни подготовки и очекуваните резултати. Стоматологот може исто така да изврши тест на самото место за да го одреди најдобриот третман за секој поединец.

Откако стоматологот ќе развие приспособен план, постапката е прилично јасна. Стоматологот ќе ги избели забите за да ја отстрани промената на бојата, ќе ги преобликува со помош на абразивни материјали, а потоа ќе нанесе тенки порцелански фасети. Фурнирите се исклучително издржливи и ќе траат многу години.

Цената на а Холивудска насмевка варира во зависност од сложеноста на процедурата, квалитетот на употребените материјали и локацијата на стоматологот. Општо земено, цената може да се движи од неколку стотици до неколку илјади долари. Сепак, важно е да се има предвид дека трошоците се еднократни и резултатите можат да траат цел живот.

Кога е правилно направена, холивудската насмевка може да им даде на луѓето убава, здрава насмевка што ќе ги натера да се чувствуваат посигурни и привлечни. За луѓето кои размислуваат за процедурата, консултацијата со естетскиот стоматолог е најдобриот начин да се утврди дали тоа е вистинската опција за нив.

Hollywood Smile Turkey - Гаранција за најдобри цени

Создавањето совршени насмевки е наша специјалност

Дали сте подготвени за совршени насмевки со Преуредување на насмевка во Турција? Можете да изберете Hollywood Smile за бели и светли насмевки! Резервирајте сега за светли и бели заби како забите на холивудските ѕвезди!

Исправување на забите

Дали имате искривени заби? Можете да го изберете холивудскиот третман за насмевка за прави и сјајни заби. Холивудската насмевка ја дизајнира вашата насмевка и обезбедува совршена насмевка!

Стоматолошки импланти

Ако ви недостасуваат заби, третманите со забен имплант исто така ќе бидат вклучени во холивудската насмевка. Со холивудскиот третман за насмевка можете и двајцата да добиете стар стоматолошки третман и да имате совршена насмевка.

Дизајн на насмевка

Како да добиете дизајн на насмевка со холивудска насмевка? Како резултат на скенирањето, можно е да имате совршена насмевка со забите, непцата и усните!

Венери за заби

Фурнирите се дел од вашиот третман, на вашите заби ќе се нанесат 20 фурнири за заби. Така, облогите што треба да се направат на вашите оригинални заби ќе гарантираат дека имате целосно бели и веслани заби.

Во моментов, 1 € во Турција е приближно 20 турски лири. Ова ја прави работната сила исклучително евтина. Сите клинички трошоци може да се покријат во Турција со еврото што одговара на платата на стоматолог во Англија.

Можете да бидете 100% сигурни за ова. Турските стоматолози го достигнаа бројот на пациенти кои стоматолог ги гледа за една година во Велика Британија. Тие се многу искусни и успешни во својата работа.

Можете да го видите и во фотогалеријата. Нашите клиники имаат хигиенски услови по највисоки стандарди во светот.

Инвестирањето во технологијата е многу важно. Ние користиме најквалитетни и нови апарати во нашите клиники.

Сите третмани што ги нудиме се загарантирани. Третманот за холивудска насмевка е загарантиран 5 години, третманите за имплантација на забите се загарантирани доживотно.

ШТО Е ХОЛИВУДСКА НАСМЕВКА?

Холивудска насмевка вклучува козметички процедури кои се изведуваат за да се постигне совршена форма, боја и големина на забите. Тоа е и естетски дизајн на насмевка кој ви овозможува да ја имате насмевката на холивудските ѕвезди. Најчестата козметичка процедура е порцеланските фасети дизајнирани да ја покриваат површината на вашите заби.

Резултати од холивудската насмевка

Ако сакате да добиете третман за холивудска насмевка, резервирајте веднаш! Можете да ни испратите порака за трошоците за лекување и повеќе.

Турски стоматолошки фурнири пред - потоа
Турски стоматолошки фурнири пред - потоа
Турски стоматолошки фурнири пред - потоа

Добијте 30% попуст за третман за холивудска насмевка!

Контактирајте со нас денес и добијте ги сите информации што ви се потребни

Нашите задоволни пациенти кажуваат најдобро!

Кажете им збогум на искривените и жолти заби! Поздравете ја новата насмевка со Hollywood Smile!

Јавете ни се денес за бесплатна консултација и добијте 30% попуст на вашиот третман Холивудска насмевка!