Успешни процедури и цени на пластична хирургија во Турција – фотографии пред и по пластична хирургија во 2022 година

Пластичната хирургија е една од најомилените здравствени области во Турција. . Благодарение на неговите успешни и достапни третмани, секоја година е домаќин на стотици илјади здравствени туристи. Турција е земја каде што често се претпочитаат операции за пластична хирургија. Има широк спектар на опции за процедура во областа на пластичната хирургија. Со читање на нашата содржина, можете да дознаете за овие трансакции и нивните цени.

Ринопластика хирургија

Ринопластика е операција која може да се направи за да се промени обликот, големината и изгледот на носот или да се дише. Операцијата на ринопластика понекогаш може да биде неопходна само за да се промени нејзиниот изглед, но понекогаш може да биде изведена и за удобно дишење и за убав изглед на носот. Ринопластичните операции се операции кои секој поединец може да ги направи по 18-годишна возраст. Најчесто пациентот е под општа анестезија за време на операцијата.

Поради оваа причина, не чувствува никаква болка. Тоа е една од најомилените естетски операции во светот. Оваа операција, која во многу земји се бара за илјадници евра, во Турција може да се набави по многу поволни цени. Поради оваа причина, илјадници пациенти секоја година доаѓаат во Турција на ринопластика. За да добиете подетални информации за операцијата на ринопластика, можете да ја прочитате нашата Ринопластика Наслов.

Цена за хирургија на ринопластика во Турција

Цените на ринопластиката во Турција се попристапни од кога било. Зголемувањето на курсот им овозможува на странските жетви да добијат Ринопластика по многу прифатлива цена. Цената на оваа операција, која најмногу се претпочита во зафатите на естетската хирургија, е 2100 евра со CurebookingГаранција за најдобра цена. Сепак, некои пациенти претпочитаат Curebooking цените на пакетот за да ги задоволат нивните потреби за нелекување по прифатлива цена. Curebooking Цените на пакетите се исто така 2350 евра. Цените на пакетот вклучуваат:

 • Хоспитализација поради лекување
 • 6Дневно сместување во хотел
 • Трансфери од аеродром, хотел и клиника
 • појадок
 • Тест за PCR
 • Сите тестови се направени во болница
 • Служба за нега
 • лекови

Ринопластика хирургија Пред потоа


Васерска липосукција хирургија

Липосукцијата е процедура за обликување на телото која често ја претпочитаат луѓе кои имаат здрава тежина, но имаат регионална масна маса. Треба да се напомене дека липосукцијата не е операција за слабеење. Тоа е процес на отстранување на вишокот што не се подобрува со адекватен спорт и исхрана. Понекогаш тоа може да се направи само за да се обликува телото. Може да се користи и за намалување на градите во некои случаи.

Од друга страна, може да се користи во многу делови од телото. колковите, бутовите, рацете или вратот. Додека операцијата за липосукција се изведува за илјадници евра во многу земји, оваа цена е многу поприфатлива во Турција. Од друга страна, тоа е важна хируршка операција. Затоа треба да го вршат искусни и успешни лекари. Работиме со најдобрите лекари во оваа област. Со читање на следниот пасус, можете да ги дознаете цените и да добиете третман од најдобрите турски хирурзи. Можете да дознаете повеќе со читање на нашата Липосукција во Турција содржина.

Вазер Цена за хирургија за липосукција во Турција

Ниските трошоци за живот и високиот курс во Турција им овозможуваат на странските пациенти да добијат третман по многу пристапни цени. Можете да добиете третман со Curebooking, со гаранција за најдобра цена, со избирање на Турција, која заштедува 80%, споредено со многу земји. Така, можете да избегнете високи цени низ Турција. Curebooking Липосукција Цена 2300 евра. Од друга страна, многу пациенти купуваат липосукција како пакет. Ова осигурува дека можете да ги задоволите нетерапевтските потреби по многу прифатлива цена по една цена: Цената на нашиот пакет е 2600 евра. Пакетот вклучува услуги;

 • 2 дневна хоспитализација
 • 5 дена Хотелско сместување
 • Трансфери од аеродром, хотел и клиника
 • појадок
 • Тест за PCR
 • Сите тестови се направени во болница
 • Служба за нега
 • Третман со лекови

Вазер Липосукција хирургија Пред потоа


Хирургија за подигнување на дојка

Иако операциите за подигнување на градите може да се вршат во многу возрасни групи, тоа е погодна процедура за луѓе постари од 40 години. од време. Услуга за третман по висока цена во многу земји, нуди успешни третмани по многу пристапни цени во Турција. Можете да добиете повеќе информации со читање на нашата статија за липосукција во Турција.


Цена за хирургија за подигнување на гради во Турција

Операциите за подигнување на градите се изведуваат по многу високи цени во многу земји. Високата стапка на доларот во Турција и ниските трошоци за живот. Иако нуди пристапен третман низ целата земја, можете да добиете третмани по најприфатлива цена со Curebooking. Ние сме само 1900 евра за операции за кревање гради. Меѓутоа, кога пациентите не сакаат да трошат премногу на трошоците што не се лекуваат, Curebooking се претпочитаат цените на пакетот. Можете исто така да добиете повеќе предности со избирање на Пакет услуги.

Хирургија за подигнување на дојка Пред потоа


Хирургија за зголемување на градите

Жените генерално претпочитаат операции за зголемување на градите за да изгледаат поженствено. Операциите за зголемување на градите, една од најомилените естетски операции ширум светот, нудат многу успешни и достапни услуги за третман во Турција. Овие операции за зголемување на обемот на градите се погодни за луѓе од сите возрасти по 18-годишна возраст. За да дознаете повеќе за овој високо инвазивен метод, можете да ја прочитате мојата содржина за зголемување на градите во Турција.


Хирургија за зголемување на градите Цена во Турција

Зголемување на градите, кое е едно од најпреферираните процедури во операциите на пластична хирургија, е многу популарна и претпочитана процедура од многу жени. Но, доколку тоа се прави за естетски цели, осигурувањето нема да ги исплати парите. Ова предизвикува пациентите да плаќаат илјадници евра. Бидејќи пациентите не сакаат да добиваат толку високоплатени третмани, тие претпочитаат да се лекуваат во Турција.

Турција заштедува 80% во споредба со другите земји. Иако цените во Турција се многу ниски, како Curebooking, обезбедуваме третман со гаранција за најдобра цена. Цената на операцијата за зголемување на градите е 2500 евра. Во исто време, пациентите претпочитаат пакет-услуги кога не сакаат да трошат многу пари за своите потреби кои не се лекуваат. Curebooking специјален пакет услуги се 2800 евра.
Пакет услуги вклучуваат:

 • 1 дневна хоспитализација
 • 6 дневен хотелско сместување во текот на
 • Трансфери од аеродром, хотел и клиника
 • појадок
 • Тест за PCR
 • Служба за нега
 • Третман на лекови

Хирургија за зголемување на градите Пред потоа


Хирургија за намалување на градите

Операции за намалување на градите се операции кои ги претпочитаат жените со големи гради поради нивните здравствени проблеми. Иако многу луѓе претпочитаат големи гради, тие можат да предизвикаат здравствени проблеми како што се поголеми гради, болки во долниот дел на грбот и подгрбавување. Поради овие здравствени проблеми, пациентите претпочитаат операции за намалување на градите. Операции за намалување на градите се нудат по високи цени во многу земји.

Затоа, пациентите претпочитаат да се лекуваат во Турција. Оваа локација, каде што може да се добијат успешни и квалитетни третмани по најприфатлива цена, не е само за операции за намалување на градите. Може да понуди третман во многу други области. Операциите за намалување на градите се многу успешни во таква сеопфатна и успешна земја. Можете да ги прочитате нашите Намалување на градите содржина за подетални информации за операциите за намалување на градите во Турција.


Хирургија за намалување на градите Цена во Турција

Многу луѓе претпочитаат Турција за операции за намалување на градите. Затоа што Турција е единствената земја што нуди пристапни и квалитетни третмани. Покрај евтините трошоци за живот во Турција, на високиот девизен курс гарантира дека третманот на пациенти доаѓа по прифатлива цена. Curebooking обезбедува услуга со гаранција за најдобра цена. Curebooking, услуга за лекување, 2100 евра. Во исто време, пациентите претпочитаат цени на пакетите за да обезбедат попристапен третман. Цените на пакетите се исто така 2400 евра.
услуги вклучени во цената на пакетот;

 • 1 дневна хоспитализација
 • 6-дневно сместување во хотел
 • Трансфери од аеродром, хотел и клиника
 • појадок
 • Тест за PCR
 • медицинска сестра
 • Третман со лекови

Хирургија за намалување на градите Пред потоа


Операција на стомак

Намалувањето на стомакот е операција која многумина ја претпочитаат за да постигнат рамен стомак. Опуштеноста во стомакот може да предизвика многу лош изглед. Во зависност од факторите како што се брзото зголемување и губење на тежината, раѓањето, абдоминалната област може да попушта. Ова треба да може лошо да влијае на луѓето психолошки. Од друга страна, тоа може да предизвика поединецот физички да се срами од себе. Благодарение на најновата технологија, сите овие проблеми можат доста успешно да се решат.

Сепак, операциите на стомак се третмани за естетски цели. Поради оваа причина, тоа не е покриено со осигурување. Ова резултира со многу високи цени. Наместо да плаќаат такви високите цени во сопствената земја, пациентот претпочита да се лекува во Турција по многу пристапни цени. Покрај тоа што може да се добијат пристапни третмани во Турција, се претпочита и да нуди многу квалитетни третмани. За подетални информации за операциите на Tummy Tuck во Турција, можете да ја прочитате нашата Содржина за Тамматика во Турција.


Операција на стомак Цена во Турција

Како и со секоја операција во Турција, операциите на стомак може да се изведат по многу пристапни цени. Високиот курс им овозможува на странските пациенти да добијат третман во Турција по многу пристапни цени. Од друга страна, пациентите кои сакаат да се лекуваат можат да имаат корист од CurebookingГаранција за најдобра цена и добијте ги најпристапните и најуспешните цени во Турција. Curebooking-специфична операција на стомак чини 2300 евра. Сепак, многу пациенти претпочитаат Curebooking Цените на пакетите со цел да не се трошат премногу пари за други трошоци освен нивните потреби за лекување. Curebooking цените на пакетот се 2600 евра. Цените на пакетите вклучуваат 2 дена хоспитализација.

 • 2 дневна хоспитализација
 • 5 дена Хотелско сместување
 • Трансфери од аеродром, хотел и клиника
 • појадок
 • Тест за PCR
 • Сите тестови се направени во болница.
 • медицинска сестра
 • Третман на лекови

Операција на стомак Пред потоа


Хирургија за лифтинг на лице

Лице лифт е хируршка процедура која ги подигнува и затегнува ткивата на лицето.
Тоа може да вклучува отстранување на вишокот кожа и измазнување на брчките или затегнување на ткивото на лицето. Многу луѓе се жалат на опуштеност на лицето и вратот со текот на времето. Оваа ситуација не изгледа естетски пријатно физички. Ова предизвикува пациентите да искусат психолошки проблеми како што се самосрам и не им се допаѓаат. Операциите за лифтинг на лице се многу популарни процедури кои се изведуваат под општа анестезија и му даваат на лицето природен и затегнат ефект. За подетални информации за дотерување, можете да ја прочитате нашата статија за Лифтинг во Турција.


Хирургија за лифтинг на лице
Цена во Турција

За лифтинг на лицето, пациентите обично се одлучуваат за Турција гледајќи ги општите цени на многу земји. Турција е позната по својот квалитет и пристапни третмани. Од друга страна, има поискусни лекари од другите земји. Ова е многу важно за процедурите за природен лифт на лице. Со гаранција за најдобра цена во Турција, Работиме со најуспешните и најискусните хирурзи. На овој начин пациентот добива најдобар третман. Затоа, можете безбедно да се лекувате со Curebooking. Фејслифт е 2500 евра во Curebooking.

Хирургија за лифтинг на лице Пред потоа


Отопластична хирургија

Отопластиката е третман со пластична хирургија што го претпочитаат многу возрасни групи. Генетски, ушите на некои луѓе не изгледаат како што треба. Овој метод на лекување, кој го претпочитаат луѓе со форма на уво наречено истакнато уво (отапостаза), е постапка што ја претпочитаат многу луѓе. Оваа постапка, која се прави за да се намали увото и да се повлече наназад, многу често се претпочита во Турција. Оваа ситуација, која предизвикува психички проблеми особено кај малите деца, може лесно да се реши. Најраната возраст на која може да се направи отопластика, лекарите ја прогласија како 4. Познато е и дека земањето на овој третман на рана возраст е поповолно.

Отопластична хирургија Цена во Турција

Цените на естетиката на уши започнуваат од 1800-2000 евра во многу земји, додека оваа цена е само 1000 евра со Curebooking гаранција за најдобра цена во Турција. Овој третман можете да го направите од искусни пластични хирурзи во Турција. За ова, можете да ни се јавите или да испратите порака преку Whatsapp.

Отопластична хирургија пред-после

BBL хирургија

Овој процес, кој стана многу популарен во последниве години, го претпочитаат многу луѓе. Знаете дека обликувањето на телото со спорт одзема многу време. Од друга страна, секогаш е потребен. Овој метод, кој го претпочитаат луѓе кои не можат да го обликуваат своето тело со спортување, е процес на пренесување на масното ткиво земено од саканите области во задникот.

Мастите земени од половината, бутот или раката се пренесуваат на задникот на пациентот. Така, пациентот може да има пообемно и естетски изглед на задникот. Од друга страна, оваа процедура не бара никакви засеци и шевови како имплантот. Постапката со иглата за инјектирање е прилично лесна и резултира со успешна.

BBL хирургија Цена во Турција

Цените на BBL хирургијата се доста високи во многу земји. Ова предизвикува пациентите да бараат цени во други земји. Од друга страна, пациентите се свесни дека во Турција можат да добијат најдобри цени и најуспешни третмани. Curebooking во Турција обезбедува третман со гаранција за најдобра цена. Curebooking BBL хирургија чини 2400 евра. Сепак, повеќето пациенти претпочитаат пакет услуги наместо оваа цена. Ова им овозможува на пациентите да трошат помалку и да заштедат повеќе за нетерапевтски потреби. Цените на нашите пакети се 2700 евра. Цените на пакетот вклучуваат;

 • 1Хоспитализација
 • 6Ден ХотелСместување во текот на
 • Трансфери од аеродром, хотелска клиника
 • појадок
 • PCR-тест
 • Сите тестови се направени во болницата
 • Медицински сестри
 • Лекачи со лекови

BBL хирургија Пред потоа

Зошто Curebooking?

**Гаранција за најдобра цена. Ние секогаш гарантираме дека ќе ви ја дадеме најдобрата цена.
**Никогаш нема да наидете на скриени плаќања. (Никогаш скриена цена)
**Бесплатен трансфер (аеродром – хотел – аеродром)
**Цените на нашите пакети вклучувајќи сместување.