CureBooking

Блог за медицински туризам

Хирургија на гинекомастија

ТурцијаБлог

Хормонална нерамнотежа и гинекомастија - најевтината операција за гинекомастија во Турција и коментари

Гинекомастија, позната и како „машки гради“, е медицинска состојба која предизвикува зголемување на ткивото на дојката кај мажите. Додека

Прочитај повеќе