4000 €

Холивуд
насмевка

Летен попуст 2022 година

all inclusive hollywood smıle пакети

Hollywood Smile Pakpage ИСТАНБУЛ

Хотел со 4****

€ 6500    € 4000

Холивуд Smile Pakpage АНТАЛИЈА

Хотел 4****

$ 6400    $ 5200

Холивуд насмевка Pakpage аланија

Хотел 4****

$ 6000    $ 5400

Холивудската насмевка е создадена со персонализирани дизајни. Поради оваа причина, третманите што ќе ги добиваат пациентите исто така ќе се разликуваат. Судејќи според неговата соодветност за секого, таа е погодна за секого освен ограничувањата за возраста. За пациенти кои немаат 16 години или постари, престојот во стоматолошката клиника со нивните родители може да им овозможи да добијат третман.

Додека холивудската насмевка е крајно примамлива, пациентите често се прашуваат дали е болна. Но, нема што да се грижите. Како и во секој дентален третман, локалната анестезија се користи во третманите за насмевка во Холивуд. По анестезијата, пациентите не чувствуваат болка благодарение на употребените лекови. Треба да знаете и дека постојат опции за седација и општа анестезија.

  • -Личноста мора да има длабока линија за смеење. Со насмевката на личноста треба да се видат сите заби, до горните катници.
  • -Горните предни заби треба да бидат исправени.
  • -Апликациите како пломби на горните заби на лицето не треба да бидат видливи.
  • -Горните секачи треба да бидат понагласени и напред од другите заби.
  • -За време на насмевката треба да се видат долните секачи на личноста.
  • -За време на насмевката горните непца треба да покажат максимум 2 мм.
  • -Усните треба да бидат симетрични.
  • -Ширината на усните треба да биде половина од ширината на лицето.

Секако, секој стоматолог може да ги прави третманите кои вклучуваат холивудска насмевка. Сепак, добивањето третман од естетската стоматологија искусен во третманите за насмевка во Холивуд ќе ги направи третманите подобри. Вашите заби се проблем што треба да се сфати сериозно. Затоа, наместо да ја препуштите работата на случајноста, треба да се погрижите да добивате третман од козметички стоматолози и искусни стоматолози.

Холивудската насмевка се третмани со кои се лекуваат забите и непцата. Многу третмани може да се применат кај пациентите за да можат да имаат насмевки кои ги исполнуваат стандардите. Секој пациент има потреба од различен дизајн. Затоа, третманите што се користат за секој пациент исто така се разликуваат. Сепак, третманите што може да ги вклучи холивудската насмевка се;

-Забни фурнири

-Забни импланти

-Забни мостови

-Забни коронки

-Белење на заби

-Подигнување на усните и полнење на усните

Ние сме компанија со седиште во Европа која се занимава со здравствен туризам со договорени клиники во Турција и 18 различни земји во светот. Со над 30,000 среќни гости од повеќе од 80 земји, продолжуваме да обезбедуваме квалитетни медицински услуги по локални цени. Ние сме, исто така, горди што сме компанија која обезбедува третман со гаранција за најдобра цена во Турција.

Ние, како Curebooking, не предизвикувајте дополнителни трошоци за вас. Дефинитивно нема да наидете на скриени дополнителни давачки. Продолжуваме да ви нудиме локални цени со посебни договори со клиниките.

Што е вклучено

Минимум 20 круни и нагоре

Бесплатна консултација (видео или порака консултација со стоматолог)

Бесплатно чистење на забите

ВИП трансфер (од аеродром до хотел и клиника)

Панорамски рендген

Сместување во хотел со 4* (ноќевање со појадок) 5 дена

Холивудска насмевка - Преуредување на насмевката по фотографиите од пред

Белење на заби во Анталија
Турција Холивуд цени за насмевка
Холивудски комплети за насмевки
Турција Холивудска насмевка
Истанбул Холивудска насмевка
Белење на заби во Кушадаси
Холивудска насмевка пред - после 1
Холивудска насмевка пред - после 3
Холивудска насмевка пред - после 2

Холивудска насмевка, дизајн на насмевка се третманите кои можат да ги претпочитаат оние кои имаат проблеми со забите или само сакаат подобра насмевка. Додека Холивудската насмевка обезбедува третман со најмалку 20 фурнири, таа исто така обезбедува уникатна насмевка со користење на различни процедури за други проблеми на забите. Иако е различен дизајн за секој пациент, може да бидат потребни различни третмани за секој пациент. Поради оваа причина, пациентот кој планира да добие третман за холивудска насмевка дефинитивно треба да разговара со естетскиот стоматолог и да добие консултација. Така, се прави првиот чекор кон совршена насмевка.