Процес на забна круна

Кои информации треба да ви ги дадам за да добиете план за третман на забна круна?

Стоматолошка круна бараат од нас да ги видиме забните рендгенски снимки на пациентите или фотографии од нивните заби. Неопходно е да се знае колку проблеми имаат пациентите и дали ќе биде доволен само третман со облоги. Поради оваа причина, пациентите мора да испратат фотографија или слика со рендген, доколку ги има, пред да направат стоматолошки Круна план за третман.

Колку долго треба да останам во Турција за стоматологија Круна?

За третмани со забен фурнир, доволно ќе биде да останете во Турција 5 дена. Дури и да ви бидат покриени сите заби, доволно е да направите мерења 1 ден, да ги подготвите фурнирите 4 дена и да ги ставите Крунае на 7-ми ден.