Хирургија за зголемување на градите Турција

Што е зголемување на градите?

Операција за зголемување на градите е третман кој го претпочитаат жените за да имаат пополни и поголеми гради. Градите се органи кои прават жените да изгледаат поженствено и секси. Сепак, понекогаш е можно да имате генетски мали гради. Всушност, ако вашите гради се отстранети како резултат на болест или несреќа, хирургија за зголемување на градите е опција.

Многу се претпочита да се пополнат градите со импланти, особено по рак на дојка. Без оглед на причината, можете да направите операција за зголемување на градите во која било големина и тип што сакате. Иако зголемување на градите операција Турција се врши со а големината на градите погодни за големини на телото на жените, лекарите ја оставаат конечната одлука на пациентот. Поради оваа причина, ако сакате детални информации за добивање операција за зголемување на градите, можете да ни се јавите.

Зошто треба да направам зголемување на градите?

Градите се најистакнатите органи кај жените. Поради оваа причина, на многу жени им е многу важно како изгледаат нивните гради. Фактот дека градите се отстранети или мали е многу важен за многу жени. За да се поправи оваа ситуација, неопходно е да се изврши операција за зголемување на градите. Од друга страна, може да има проблем што предизвикува да бидете изложени на брутално училишно малтретирање од детството до адолесценцијата.

Прекарите и придавките за момчиња кои ги опишуваат вашите мали гради можеби честопати се повторуваат од вашите врсници. Иако оваа ситуација е лесна и престанува, таа всушност може да предизвика сериозни психички проблеми за следниот период. Поради оваа причина, можете да ја изберете оваа често претпочитана операција за да ја зголемите вашата самодоверба или да се чувствувате подобро. Бидејќи зголемувањето на градите операција Турција е популарна операција која се претпочита доста често.

Трошоци за зголемување на градите со лифт, импланти во Турција

Ризици од хирургија за зголемување на градите

Од операција за зголемување на градите Турција се изведува доста често, ризиците се многу мали и пациентите не доживуваат никакви проблеми по операцијата. Но, се разбира, тоа ќе биде можно доколку добиете третман од успешни лекари. Затоа, како и во нашиот наслов, Хирургија за зголемување на градите Турција ќе биде вистинското место за вас. Бидејќи зголемување на градите сургенција Турција се сериозни операции кои не треба да се остават на можностите. Пациентите дефинитивно треба да изберат добар хирург за да бидат задоволни од нивните операција за зголемување на градите Турција. Во спротивно, пациентите може да ги искусат следните ризици;

 • Ткиво со лузни што го нарушува обликот на имплантот на дојката (капсуларна контрактура)
 • Болка во градите
 • Инфекција
 • Промени во чувството на брадавиците и градите
 • Позицијата на имплантот се менува
 • Истекување или руптура на имплантот

Кои се видовите на операција за зголемување на градите?

 • Солен раствор на импланти на гради: Овие импланти се полни со солена вода. Ако имплантот се скрши во градите, вашето тело ќе го апсорбира физиолошкиот раствор и природно ќе се ослободи од него.
 • Структурни физиолошки импланти на гради: Овие импланти се полни со стерилен физиолошки раствор (физиолошки раствор) и имаат внатрешна структура која му помага на имплантот да се чувствува поприродно.
 • Силиконски импланти за гради: Овие импланти се направени од силиконски гел. Ако имплантот се скрши, може да остане внатре во гел школката или да истече во градите. Ако имате силиконски имплант, можеби ќе треба редовно да го посетувате вашиот пластичен хирург за да бидете сигурни дека вашите импланти работат правилно.
 • Импланти на гради со стабилна форма: Овие импланти често се нарекуваат импланти на гради со гумени мечки бидејќи ја задржуваат својата форма дури и кога обвивката на имплантот се скрши. Тие се направени од подебел силиконски гел и се поцврсти од обичните импланти. Формирањето на стабилни импланти на гради бара подолг хируршки засек во вашата кожа.
 • Тркалезни импланти на гради: Овие импланти обично прават градите да изгледаат пополни. Бидејќи имплантите се целосни, тие обично не го менуваат изгледот на вашите гради ако не се ротираат на своето место.
 • Мазни импланти на гради: Овие импланти се најмеки од сите различни типови на импланти. Мазните импланти на гради генерално прават движењето на градите да изгледа поприродно од другите импланти.
 • Текстурирани импланти на гради: Овие импланти создаваат ткиво со лузни за да се прилепат на имплантот, со што е помала веројатноста да се движи во градите. Анапластичен крупноклеточен лимфом поврзан со имплант на дојка (BIA-ALCL), иако редок, е најчест кај луѓето кои имаат импланти на дојка со текстурана површина.
 • Трансфер на маснотии за зголемување на градите: Во зголемувањето на градите со трансфер на маснотии, вашиот хирург ќе користи липосукција за да ги отстрани маснотиите од друг дел од вашето тело и потоа да ја инјектира оваа маст во вашите гради. Овој тип на зголемување обично е за луѓе кои сакаат релативно мало зголемување на големината на градите.
Хирургија за зголемување на градите Турција

Дали е болна операцијата за зголемување на градите?

Пациентите можат да ги изберат горенаведените типови за зголемување на градите операција Турција. Затоа, нивната проценка на болката исто така ќе варира во зависност од видот што го претпочитаат. Ако пациентите претпочитаат силиконски, солен раствор или други импланти, лекарот ќе направи засеци за да ги вметне во градите и потоа ќе ги зашие овие импланти. Не би било точно да се каже дека пациентот ќе биде болен за време на процедурите бидејќи пациентот ќе биде под општа анестезија.

Сепак, нормално е да се доживее болка по операцијата. Сепак, треба да знаете дека болката што ќе ја почувствувате по општа анестезија не е неподносливо лоша. Тоа само ќе ви ги ограничи движењата. Зголемување на дојката со пренос на маснотии ќе биде побезболно бидејќи на пациентите нема да им треба операција и нема да има исеченици или шевови. Меѓутоа, и во двата случаи, операциите за зголемување на градите не може да се каже дека се болни. Кога пациентите кои примиле Хирургија за зголемување на градите Турција беше евалуиран третман, оценката за болка беше главно 3 од 10. Ова објаснува дека операциите се безболни.

обновување на зголемување на градите

Зголемување на дојката операција Турција често бара засеци и конци. Затоа, мора да земете најмалку 2 недели одмор од работа. Треба да се одморите 2 недели. Ќе треба да носите и градник за поддршка, често познат како спортски градник. Поради оваа причина, треба да внимавате да не возите, да не носите тешки предмети или да спортувате 2 недели. Во спротивно, можно е да почувствувате болка дури и ако вашите силикони не се оштетени.

По 1 или 2 недели: Вашите шевови ќе бидат отстранети (освен ако не сте имале шевови што може да се растворат).

По 6 недели: Треба да можете да се вратите на повеќето од вашите вообичаени активности. Вашите лузни исто така треба да почнат да бледнеат.

По неколку месеци: Вашите гради треба да почнат да изгледаат и да се чувствуваат поприродно. Можеби ќе можете да престанете да го носите вашиот спортски градник.

Цени за хирургија за зголемување на градите

Операција за зголемување на градите е процедура за пластична хирургија која луѓето претпочитаат да изгледаат подобро естетски. Затоа, осигурувањето не ги покрива процедурите за зголемување на градите. Пациентите треба да платат за зголемување на градите операција Турција од нивните џебови. Поради оваа причина, цените се исклучително променливи. Особено цената на UK хирургија за зголемување на градите има исклучително високи цени.

Поради оваа причина, пациентите претпочитаат да се лекуваат во различни земји со здравствен туризам, што го овозможува тоа со попристапни трошоци. Можете исто така да имате Операција за зголемување на градите во Турција по многу попристапни цени. Всушност, можно е да се добие третман со плаќање помалку од половина од Цени за зголемување на градите во Велика Британија.

Зголемување на градите, вклучувајќи лифт и импланти во Турција: Кои се трошоците?

Операција за зголемување на градите Велика Британија

Операција за зголемување на градите во Велика Британија се изведуваат по светски здравствени стандарди. Имплантите на дојка се со висок квалитет и пластични хирурзи се исклучително успешни и искусни. Затоа, можно е да се постигне успех зголемување на градите операција Турција. Но, се разбира, можно е да се добијат добри третмани во многу земји. Цени за операција за зголемување на градите во Велика Британија, од друга страна, им го отежнуваат добивањето на пациентите Операција за зголемување на градите во Велика Британија.

Операција за зголемување на градите често се претпочита во Турција поради оваа причина. Иако Зголемување на градите во Велика Британија операцијата им овозможува на пациентите да добијат успешни третмани, стапката на успех на Операција за зголемување на градите во Турција е исто. Поради оваа причина, пациентите често претпочитаат операција за зголемување на градите Турција.

Операцијата за зголемување на градите чини Велика Британија

на Цена за зголемување на градите во Велика Британија е исклучително висока. Пациентите мора да плаќаат приватно за овие третмани. Како што споменавме погоре, пациентите вршат посебни плаќања за овие третмани бидејќи не се покриени со осигурување. Цена за зголемување на градите во Велика Британија, сепак, често е променлива. На Цената на операцијата за зголемување на градите во Велика Британија започнува од 4,500 евра. Покрај тоа, оваа цена често не вклучува тестови, анестезија и болнички услуги. Поради оваа причина, збирот на сите трошоци може да достигне и до 7,520 €. Ако пациентите сакаат подобри третмани, тогаш треба да жртвуваат најмалку 10.000 €.

операција за зголемување на градите Турција

Зголемување на дојката операција Турција често се претпочитаат операции во Турција. Кога странските пациенти не сакаат да плаќаат високи цени за лекување во сопствената земја, тие можат да бидат многу успешни и достапни хирургија за зголемување на градите со Хирургија за зголемување на градите во Турција. Ова е доста поволно. Бидејќи операција за зголемување на градите Турција има искусни хирурзи бидејќи обезбедува третман на премногу пациенти. Во исто време, бидејќи девизниот курс е доста висок, пациентите можат да се лекуваат по многу разумни трошоци во споредба со нивните земји.

операција за зголемување на градите чинеше Турција

Операција за зголемување на градите цените на третманот се многу променливи. Со операција за зголемување на градите Турција, пациентите можат да добијат многу успешни третмани по исклучително пристапни цени. Иако овие цени се разликуваат помеѓу Болници во Турција, тие често се блиску еден до друг. Сепак, сепак треба да се стремите да ги најдете најдобрите цени. Бидејќи Операција за зголемување на градите во Турција не се скапи третмани.

Или не треба да плаќате повеќе за да добиете поуспешни третмани. Поради оваа причина, можете да изберете нас за да ги добиете најуспешните третмани со гаранција за најдобра цена. Операција за зголемување на гради Турција чини само 2.500 € кај нас Дополнително, доколку пациентите претпочитаат Пакет услуги за зголемување на градите од Турција, по исклучително пристапни цени;

 • Сместување
 • болнички трошоци
 • транспорт
 • појадок
 • Медицински сестри услуги
 • Анестезија

Тие исто така можат да изберат услуги како што се Гради на Турција зголеми цените на пакетот се само 2.800 €. Можете исто така да изберете пакет-услуги за да ги задоволат сите ваши потреби без да плаќате дополнителни пари.

Мисиркино зголемување на градите пред потоа