CureBooking

Блог за медицински туризам

ИЗГЛЕДАЈ НЕВЕРОЈАТНО
И ЧУВСТВУВАЈТЕ СЕ КАКО ФАБ
КАКО И СЕКОГАШ

Чувствувајте се како суперѕвезда секој ден, со своите
изглед и стил

БЕСТ

Трансплантација на коса Турција

01

ЗА НАС

Барате безбедна и прифатлива опција за трансплантација на коса? Не гледајте подалеку од Трансплантација на коса Турција!

Нашиот стручен тим од вешти хирурзи и техничари специјализирани за најновите техники за трансплантација на коса, вклучително и екстракција на фоликуларна единица (FUE) и директна имплантација на коса (DHI), за да ви помогнат да постигнете резултати со природен изглед и долготрајни.

Не само што нудиме медицинска нега од светска класа, туку и нашите клиники во Турција обезбедуваат удобна и луксузна средина за релаксација и опоравување на нашите пациенти.

И најдобриот дел? Нашите цени се значително пониски од оние во многу западни земји, без да се загрозат квалитетот или безбедноста.

Па зошто да чекаме? Резервирајте ја вашата трансплантација на коса со Трансплантација на коса Турција денес и направете го првиот чекор кон пополна коса и зголемена самодоверба!

Бесплатна консултација

D

H

I

Барате најнапредна техника за трансплантација на коса со најприроден изглед? Не гледајте подалеку од директна имплантација на коса (DHI)! Трансплантацијата на коса DHI е револуционерна техника која вклучува употреба на специјална алатка наречена Choi Implanter за имплантација на фоликулите на косата директно во скалпот. Оваа техника осигурува дека секој фоликул е вграден под правилен агол и длабочина, што резултира со поприроден изглед на косата и подобрена густина.
Барате безбедна и ефикасна опција за трансплантација на коса? Размислете за екстракција на фоликуларна единица (FUE)!

FUE е минимално инвазивна техника за трансплантација на коса која вклучува екстракција на поединечни фоликули на косата од донорската област и нивно имплантирање во областа на примачот. Нашиот стручен тим од квалификувани хирурзи и техничари ги користи најновите техники на FUE за да обезбеди највисоки стапки на успех и резултати со природен изглед.

F

U

E

S

a

P

P

H

I

R

E

Барате најнапредна и иновативна техника за трансплантација на коса? Не гледајте подалеку од трансплантација на коса со САФИР!

Трансплантацијата на коса од САПФИР е најсовремена техника која користи специјализирана алатка направена од кристал од сафир за да направи засеци во пределот на примачот. Оваа алатка овозможува попрецизни и попрецизни засеци, што резултира со поприроден изглед на косата и зголемена густина.
Во нашата клиника, даваме приоритет на безбедноста и удобноста на пациентот, користејќи најсовремена опрема и техники за да обезбедиме безболно и беспрекорно искуство. И со кратко време за опоравување и минимални лузни, трансплантацијата на коса FUE е идеална опција за оние кои бараат трајно решение за губење на косата.

Нашиот тим од искусни хирурзи и техничари се посветени на обезбедување на најдобра можна грижа и резултати за нашите пациенти. Па зошто да чекаме? Резервирајте ја вашата трансплантација на коса FUE со нас денес и направете го првиот чекор кон поцелосна, посигурна коса!

c

L

I

N

I

C

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО СОВРШЕНОТО ТУРСКО ГОСТИТЕЛСТВО

СЕКОГАШ ДОБРЕДОЈДЕТЕ

02

ПРЕД ПО ФОТОГРАФИИ

Проверете ги нашите најдобри работни места за трансплантација на коса

Што велат нашите среќни клиенти за нас

Ерик Строуер

Избрав SAPHIRE Hair Transplant за мојата процедура за реставрација на косата и тоа беше најдобрата одлука што можев да ја донесам. Персоналот беше упатен и стручен, а клиниката беше најсовремена. Процедурата беше практично безболна, а времето за опоравување беше многу побрзо отколку што очекував. Воодушевен сум од резултатите со природен изглед и силно ја препорачувам трансплантација на коса SAPPHIRE на секој што бара трансплантација на коса“.

Мајкл Фармерс

Се двоумев дали да направам трансплантација на коса, но откако истражував и се консултирав со тимот од клиниката за трансплантација на коса FUE, решив да одам на тоа. Постапката беше изненадувачки лесна, а резултатите беа неверојатни. Сега имам полна глава на коса која изгледа сосема природно. Силно препорачувам FUE трансплантација на коса на секој што размислува за трансплантација на коса.

Лили Браун

Имав трансплантација на коса со Трансплантација на коса Турција и не можев да бидам посреќен со резултатите. Персоналот беше пријателски и професионален, а клиниката беше врвна. Процедурата беше безболна, а времето за опоравување беше брзо. Сега имам пополна коса и зголемена самодоверба, благодарение на стручниот тим на Трансплантација на коса Турција.