CureBooking

Блог за медицински туризам

Трансплантација на коса Турција

ИЗГЛЕДАЈ НЕВЕРОЈАТНО
И ЧУВСТВУВАЈТЕ СЕ КАКО ФАБ
КАКО И СЕКОГАШ

Чувствувајте се како суперѕвезда секој ден, со своите
изглед и стил

БЕСТ

Трансплантација на коса Турција

01

ЗА НАС

Барате безбедна и прифатлива опција за трансплантација на коса? Не гледајте подалеку од Трансплантација на коса Турција!

Нашиот стручен тим од вешти хирурзи и техничари специјализирани за најновите техники за трансплантација на коса, вклучително и екстракција на фоликуларна единица (FUE) и директна имплантација на коса (DHI), за да ви помогнат да постигнете резултати со природен изглед и долготрајни.

Не само што нудиме медицинска нега од светска класа, туку и нашите клиники во Турција обезбедуваат удобна и луксузна средина за релаксација и опоравување на нашите пациенти.

И најдобриот дел? Нашите цени се значително пониски од оние во многу западни земји, без да се загрозат квалитетот или безбедноста.

Па зошто да чекаме? Резервирајте ја вашата трансплантација на коса со Трансплантација на коса Турција денес и направете го првиот чекор кон пополна коса и зголемена самодоверба!


ПОВЕЌЕ ЗА НАС ⟶

Бесплатна консултација

D

H

I

Looking for the most advanced and natural-looking hair transplant technique? Look no further than Direct Hair Implantation (DHI)!
DHI hair transplant is a revolutionary technique that involves the use of a special tool called a Choi Implanter to implant hair follicles directly into the scalp. This technique ensures that each follicle is implanted at the correct angle and depth, resulting in a more natural-looking hairline and improved density.



УСЛУГИ И ЦЕНОВНИК ⟶

Барате безбедна и ефикасна опција за трансплантација на коса? Размислете за екстракција на фоликуларна единица (FUE)!


FUE е минимално инвазивна техника за трансплантација на коса која вклучува екстракција на поединечни фоликули на косата од донорската област и нивно имплантирање во областа на примачот. Нашиот стручен тим од квалификувани хирурзи и техничари ги користи најновите техники на FUE за да обезбеди највисоки стапки на успех и резултати со природен изглед.

УСЛУГИ И ЦЕНОВНИК ⟶

F

U

E

S

a

P

P

H

I

R

E

Барате најнапредна и иновативна техника за трансплантација на коса? Не гледајте подалеку од трансплантација на коса со САФИР!

Трансплантацијата на коса од САПФИР е најсовремена техника која користи специјализирана алатка направена од кристал од сафир за да направи засеци во пределот на примачот. Оваа алатка овозможува попрецизни и попрецизни засеци, што резултира со поприроден изглед на косата и зголемена густина.



УСЛУГИ И ЦЕНОВНИК ⟶

Во нашата клиника, даваме приоритет на безбедноста и удобноста на пациентот, користејќи најсовремена опрема и техники за да обезбедиме безболно и беспрекорно искуство. И со кратко време за опоравување и минимални лузни, трансплантацијата на коса FUE е идеална опција за оние кои бараат трајно решение за губење на косата.


Нашиот тим од искусни хирурзи и техничари се посветени на обезбедување на најдобра можна грижа и резултати за нашите пациенти. Па зошто да чекаме? Резервирајте ја вашата трансплантација на коса FUE со нас денес и направете го првиот чекор кон поцелосна, посигурна коса!

УСЛУГИ И ЦЕНОВНИК ⟶

c

L

I

N

I

C

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО СОВРШЕНОТО ТУРСКО ГОСТИТЕЛСТВО

СЕКОГАШ ДОБРЕДОЈДЕТЕ

02

ПРЕД ПО ФОТОГРАФИИ

Проверете ги нашите најдобри работни места за трансплантација на коса


Истражете ја галеријата ⟶

Што велат нашите среќни клиенти за нас

Ерик Строуер

I chose SAPPHIRE Hair Transplant for my hair restoration procedure, and it was the best decision I could have made. The staff were knowledgeable and professional, and the clinic was state-of-the-art. The procedure was virtually painless, and the recovery time was much faster than I expected. I am thrilled with the natural-looking results and highly recommend SAPPHIRE Hair Transplant to anyone seeking a hair transplant.”

Мајкл Фармерс

Се двоумев дали да направам трансплантација на коса, но откако истражував и се консултирав со тимот од клиниката за трансплантација на коса FUE, решив да одам на тоа. Постапката беше изненадувачки лесна, а резултатите беа неверојатни. Сега имам полна глава на коса која изгледа сосема природно. Силно препорачувам FUE трансплантација на коса на секој што размислува за трансплантација на коса.

Лили Браун

I had a hair transplant with Hair Transplant Turkey and couldn’t be happier with the results. The staff were friendly and professional, and the clinic was top-notch. The procedure was painless, and the recovery time was quick. I now have a fuller head of hair and increased confidence, thanks to the expert team at Hair Transplant Turkey.