CureBooking

Блог за медицински туризам

Лифт

Естетски третманиЛифт

Што е фејслифтинг, како функционира, колку долго ќе работи и цени

Подигнување на лице: Преглед Подигнувањето на лице, исто така познато како ритидектомија, е естетска хируршка процедура која има за цел да го подмлади лицето

Прочитај повеќе
Естетски третманиЛифт

Подигање на нишки во Турција - Подигнување на лице за PDO без хирургија во Турција

Предности, метод и резултати за подигнување на навојот на ПДО во Турција И мажите и жените се грижат за нивната слабост на лицето,

Прочитај повеќе
Естетски третманиЛифт

Кој може да направи мини операција за дотерување лице во Турција? Лифтинг на лице со ниски трошоци

Операција со мини лифтинг и трошоци во Турција Поради гравитацијата, слабеењето или напнатоста, кожата на лицето губи

Прочитај повеќе