Колку чини лифтот на градите? Успешна операција за подигнување на градите во Турција пред и после фотографии 

Од различни причини, може да стане неопходна процедура за подигнување на градите. Со читање на објавата што ја создадовме за поединци

Прочитај повеќе

Цени за третман за белење на заби во Турција

Белењето на забите е брза козметичка процедура која ги осветлува забите и помага во отстранување на долготрајните дамки, траги и промена на бојата. За

Прочитај повеќе

Што е женска трансплантација на коса во Турција? Причини, лекови и цена

Губењето на косата кај жените е поретко, но помалку прифатлив проблем отколку кај мажите. Опаѓањето на косата кај жената е

Прочитај повеќе

Како е операција на носот (ринопластика) или ''работа на носот'' во Црна Гора

Кога гледате во нечие лице, прво го забележувате најистакнатиот дел од лицето, носот. Е

Прочитај повеќе

Која е цената на трансплантација на коса во Србија и најдобрите клиники за трансплантација на коса

Проблемот со слабеењето и ќелавоста што ги погодува луѓето кои се соочуваат со губење на косата може да се реши природно и трајно со

Прочитај повеќе

Каде можам да добијам висококвалитетна трансплантација на брада и мустаќи по најдобра цена

Трансплантација на брада и мустаќи? Трансплантација на брада и трансплантација на мустаќи е апликација за луѓе кои ја изгубиле брадата или

Прочитај повеќе

Отстранување на имплант на дојка

Што е отстранување на имплантот на дојка? Имплантите на дојка можеби нема да треба да се вадат поради многу причини. Овие причини може да варираат

Прочитај повеќе

Цени за преуредување на мајка ми Турција

Turkey Mommy Makeover вклучува третман на физички нарушувања после породувањето кои ги прават жените посебни и свети. Поради оваа причина, пациентите

Прочитај повеќе

Цени за липосукција на Турција – Најдобри цени- 1250 €

Што е липосукција? Липосукцијата е процес на отстранување на тврдоглавите регионални масти. Многу луѓе можеби нема да можат да се ослободат

Прочитај повеќе

САД ринопластика хирургија цена Најдобри цени 1900 €

Што е хирургија на ринопластика во САД Операција за ринопластика во САД за да се поправат проблемите во носот кои се јавуваат поради многу причини. Луѓето кои имаат

Прочитај повеќе

Операција за намалување на градите – Индија VS Турција

Што е операција за намалување на градите? Операцијата за намалување на градите е естетска операција која ја претпочитаат жените. Иако бујните гради изгледаат повеќе

Прочитај повеќе