Добивање операција на гастричен ракав во странство: цени на губење на тежината во Турција

Како да набавите гастрични ракави во најевтината земја со висок квалитет? Цената на операцијата за намалување на телесната тежина во странство варира

Прочитај повеќе

Оперативна хирургија за дебелина / губење на тежината во последиците од Турција

Преглед на хирургија на дебелина / губење на тежината Друго име на хирургија за дебелина / губење на тежината е баријатриска хирургија. Оваа операција е оперирана за луѓе

Прочитај повеќе