Цената на метаболичката хирургија во Турција за пациенти со дијабетес тип 2

Колку чини цената на добивање на метаболна хирургија во Турција? Функционалното ограничување треба да биде цел на метаболичката хирургија (дијабетес)

Прочитај повеќе

Слабеење со гастричен ботокс во Турција - Трошоци за добивање гастричен ботокс

Што е ботокс во стомакот и како функционира? Во последниве години, инјекциите на гастричен ботулински токсин станаа популарни. Ботулинум

Прочитај повеќе

Хирургија на гастричен бенд и гастричен ракав: Кој е подобар?

Гастричен појас наспроти Разлики во желудникот на ракавите Хирургија за слабеење, баријатриска хирургија, е одржлива опција. Слабеењето може да го подобри вашето

Прочитај повеќе

Дали е гастричен ракав или бајпас подобар? Разлики, добрите и лошите страни

Која е разликата помеѓу гастричниот ракав и операцијата за бајпас? Баријатриската хирургија има потенцијал да го промени вашиот живот. Не

Прочитај повеќе

Гастричен ракав vs Разлики со гастричен балон, добрите и лошите страни

Операција на гастричен ракав наспроти процедури на гастричен балон Постапка на гастричен ракав во Турција Операција на гастричен ракав во Турција се прави лапароскопски

Прочитај повеќе

Достапна цена на операција за гастричен бајпас во Турција - Хирургија за слабеење

Колку е гастричен бајпас во Турција? Постојат неколку хируршки техники на дебелина (на пр., Гастричен балон, гастрична лента) на располагање, секоја од нив

Прочитај повеќе

Добивање операција на гастричен ракав во странство: цени на губење на тежината во Турција

Како да набавите гастрични ракави во најевтината земја со висок квалитет? Цената на операцијата за намалување на телесната тежина во странство варира

Прочитај повеќе