CureBooking

Блог за медицински туризам

За нас

Зошто да се излечи резервацијата?

CureBooking е тука да ги задоволи вашите потреби за стоматолошки третмани, трансплантација на коса, операции за слабеење, ортопедија, естетика и трансплантација на бубрези и црн дроб во Турција. Нашите мрежни клиники и болници се наоѓаат во Турција. Сите тие се специјализирани во својата област и лекарите имаат долгогодишно искуство. Ние сме најдобрата компанија за медицински туризам во Турција за стоматолошки третмани, трансплантација на коса, операции за слабеење, ортопедија, естетика и трансплантација на органи.

Нашата главна цел е да собереме клиенти низ целиот свет со најдобрите лекари, клиники и болници во Турција. Ние исто така обезбедуваме медицински услуги без оглед на времето, локацијата и буџетот. 

Ние веруваме дека е важно да се има слобода да се подобри здравствената заштита на начин и место што најмногу им одговара на клиентите. Нашата мисија е да обезбедиме по мерка пакети на здравствени услуги во Турција за да можат нашите клиенти да имаат корист од медицински третман со комбинација на релаксирачки одмор во Турција.

CureBooking Ви нуди најдобри цени во вашиот медицински третман кој го обезбедуваат најдобрите лекари и клиники во Турција. Затоа ви препорачуваме да не одлучувате без да добиете понуда од нас. Ќе добиете детален, јасен и лесно разбирлив план за лекување во рок од два работни дена, за да знаете што точно добивате без скриени трошоци.

Ние сакаме да ви помогнеме во донесувањето на најдобрата можна одлука за вашето здравје, грижа и одмор. Ние обезбедуваме прилагодена услуга за да ви го олесниме патувањето, вклучително и трансфери на аеродром до и од преферираното сместување, како и приватен возач од и до вашиот центар за лекување

Зошто медицински третман во Турција?

Турција отсекогаш била позната по своите културни, историски и природни чуда кои примамуваат посетители од целиот свет, а во последната деценија медицинскиот туризам стана уште една причина зошто илјадници посетители патуваат во земјата. Турција е една од најдобрите светски дестинации за здравствен туризам. Пациенти од целиот свет сè повеќе доаѓаат овде за услуги за медицинска нега.

Владата активно го промовира здравствениот туризам, со планови да прими 2 милиони странски пациенти и да собере над 20 милијарди американски долари до 2023 година. Во овој поглед, веќе е направен значителен напредок, со повеќе од 1 милион странски пациенти кои ги посетија турските болници во претходната година.

Турција стана медицинска дестинација за посетители од целиот свет во последниве години, благодарение на новите технологии во здравствениот сектор и најсовремените медицински установи. Медицинските центри и болниците го препознаа потенцијалот за здрав туризам и станаа добар избор за патниците кои бараат избор за нега од установи кои обезбедуваат добро сместување, најдобри лекови, прифатливи цени и многу повеќе.