CureBooking

Блог за медицински туризам

Третмани

Дали е успешна болница Медицинскиот парк во Анталија?

Дали треба да се лекувам во Медицинскиот парк Анталија?

Болницата во Медицинскиот парк во Анталија често ја претпочитаат многу странци кои летуваат во Анталија. Причината за тоа секако е што е над стандардите за квалитет и хигиена со својот успешен кадар. Медицински парк во Анталија Ако се прегледаат коментарите на пациентот, многу пациенти без двоумење одат во болницата Медикал Парк во Анталија благодарение на стапката на задоволство. Можете да имате многу информации за Медицинскиот парк Анталија, ако продолжите да ја читате нашата содржина.

Зошто луѓето добиваат третман во Медицинскиот парк Анталија?

Договорот на болницата Медицински парк во Анталија со меѓународното здравствено осигурување, меѓународниот оддел за односи со јавноста и односите, обезбедувајќи насоки на многу јазици и давајќи им важност на задоволството на пациентите, се разбира, гарантира дека пациентите претпочитаат Болница Медикал Парк во Анталија.

Од друга страна, лекувањето во болницата Медицински парк во Анталија со пристапни трошоци гарантира дека пациентите можат да добијат третман за време на нивниот одмор без да трошат повеќе. Во овој случај, за туристите од многу земји во светот е многу лесно да ги најдат третманите што сакаат да ги добијат во Анталија во болницата Медикал Парк.

Кој третман го има Медицинскиот парк Анталија?

Болницата Медикал Парк во Анталија има широк спектар на третмани. Со својата најсовремена опрема, има повисоки стандарди за квалитет од многу приватни болници во Турција. Ова не само што обезбедува повеќе видови третмани, туку и ги прави пациентите да се чувствуваат во сигурни раце. Често претпочитаните третмани што можете да ги добиете во болницата Медикал Парк во Анталија се следниве;

Стоматолошки третман во болницата Медикал Парк во Анталија

 • Забен имплант
 • Стоматолошки фурнири
 • Холивудска насмевка
 • Ортотонични третмани
 • Белење на заби

Трансплантација на коса Болница Медицински парк во Анталија

 • Трансплантација на коса ДХИ
 • Трансплантација на коса FUE

Естетски третмани Болница Медикал Парк во Анталија

 • Бразилски лифт за задник
 • Зголемување на градите (биб работа)
 • Намалување на градите
 • Подигнување на дојката
 • Лифт
 • липосукција
 • Мамо преуредување
 • Подигање на вратот
 • Работа на носот

Третман за слабеење Болница Медикал Парк во Анталија

 • Гастричен ракав
 • Гастричен бајпас
 • Гастричен балон
 • Гастричен ботокс

Биографија на болницата во Медицинскиот парк во Анталија

Работејќи во здравствениот сектор од 1995 година, Медикал Парк Хоспиталс Груп обезбедува услуги во различни градови во Турција со вкупно 17 болници, повеќе од 6,000 лекарите и вработените. Медицинскиот парк е најголемата болничка група во Турција.

Синџирот на болници го основа Мухарем Уста, кој е претседател на компанијата. Компанијата имаше две болници во Истанбул во 2005 година.] Во 2006 година, компанијата прво продаде 30% од своите акции на семејството Санџак. Ова партнерство и овозможи на компанијата да расте брзо и во рок од три години доведе до формирање на 13 болници со 2,000 кревети.

На крајот на 2009 година, 40% од акциите на компанијата беа продадени на The Carlyle Group, третата по големина американско-американска глобална компанија за управување со средства. Со ова ново партнерство, вкупниот број на болници со 2,771 кревети достигна 17 и ја стави компанијата на првото место во Турција. Во март 2013 година, Carlyle Group наводно го продаде својот удел во Медицински парк до Texas Pacific Group, најголемата американско-американска приватна инвестициска фирма.

Мисија на болницата во Медицинскиот парк во Анталија

Приватните болници во Турција можат да имаат многу различни мисии.
Понекогаш единствената цел е да се обезбеди најдобриот третман. Понекогаш е да се обезбедат најдобри цени. Дури и болниците, задоволството на пациентите може да биде мисија. Доколку планирате да примате третман во а приватна болница во Турција, треба да обрнете внимание на неговата мисија. Тој дава информации за тоа што ќе наидете ако добиете третман во оваа болница.

Мисијата на болницата Медикал Парк Анталија е „Здравје за сите“.

Болница Медикал Парк во Анталија

Дали е важечко странско здравствено осигурување на болницата Медикал Парк во Анталија?

Постојат многу можности за осигурување во болницата во медицинскиот парк во Турција. Бидејќи ги има толку многу, наместо да ви дадеме долг список, ќе ни биде полесно да ви обезбедиме валидни информации за осигурување ако ни испратите порака и прашате. Сепак, треба да знаете дека Медикал парк е корпоративна компанија која обезбедува услуги низ целиот свет.

Затоа, доколку немате договор со осигурувањето што го имате, тие ќе ви направат многу добра понуда нудејќи ви различни опции за плаќање. Затоа, можете да добиете третман без никакви тешкотии во плаќањето.

Колку чини таксата за преглед во болницата во Медицинскиот парк во Анталија?

Надоместоците за инспекција на медицинскиот парк во Анталија се доста променливи. Ако одите во болницата во областа каде што сакате да се лекувате во медицинскиот парк Анталија, тие прво ќе ве упатат во Поликлиниката. Потоа, тука треба да се сретнете со докторот и да ги добиете прегледите што ги бара вашиот лекар. Цените ќе се разликуваат во случај на овие инспекции. Можеме да ви ги обезбедиме следните можности;

Ако имате медицинска историја во вашата земја, ни ги испраќате. Потоа можете да добиете успешен третман со бесплатна онлајн консултација. Во овој случај, можете да претпочитате онлајн консултации наместо да ја плаќате таксата за испитување.

Капацитет на болницата во Медицинскиот парк во Анталија

Медикал Парк Анталија болница се наоѓа во Анталија – туристички град во Турција. Болницата располага со вкупно 228 кревети, 84 амбулантски соби, 39 во Срцева болница, 73 единици за интензивна нега, 10 единици за коронарна интензивна нега, 7 единици за интензивна нега KVC, 22 одделенија за општа интензивна нега, 34 одделенија за неонатална интензивна нега и 10 оперативни соби опремени со напредна медицинска опрема.

Исто како и многу други болници под Медицински парк здравствена група, Болница Медикал Парк Анталија е воден од политиката „здравје за сите“ и е медицински центар ориентиран кон пациентите кој користи технолошки напредни методи за дијагноза и третман.

лекар кој води медицински тим во болницата R5CKUB9 мин
Откријте свет на висококвалитетна медицинска нега со CureBooking!

Дали барате висококвалитетни медицински третмани по пристапни цени? Не гледајте подалеку од CureBooking!

At CureBooking, ние веруваме во носењето на најдобрите здравствени услуги од целиот свет, веднаш на вашите прсти. Нашата мисија е да ја направиме премиум здравствената заштита достапна, удобна и достапна за секого.

Што поставува CureBooking освен?

Квалитет: Нашата широка мрежа се состои од светски познати лекари, специјалисти и медицински установи, обезбедувајќи секој пат да добивате врвна нега.

Транспарентност: Кај нас нема скриени трошоци или изненадувачки сметки. Однапред обезбедуваме јасен преглед на сите трошоци за лекување.

Персонализација: Секој пациент е единствен, така што секој план за третман треба да биде исто така. Нашите специјалисти дизајнираат нарачани планови за здравствена заштита што ги задоволуваат вашите специфични потреби.

Поддршка: Од моментот кога ќе се поврзете со нас до вашето закрепнување, нашиот тим е посветен да ви обезбеди беспрекорна, деноноќна помош.

Без разлика дали барате естетска хирургија, стоматолошки процедури, третмани за ИВФ или трансплантација на коса, CureBooking може да ве поврзе со најдобрите даватели на здравствени услуги ширум светот.

Приклучи се на CureBooking семејството денес и ја доживуваат здравствената заштита како никогаш досега. Вашето патување кон подобро здравје започнува овде!

За повеќе информации, контактирајте го нашиот посветен тим за услуги на клиентите. Ние сме повеќе од среќни да ви помогнеме!

Започнете го вашето здравје патување со CureBooking - вашиот партнер во глобалната здравствена заштита.

Гастричен ракав Турција
Трансплантација на коса Турција
Холивуд насмевка Турција